Welkom

Hierbij een selectie van restaurant in Den Haag. Wil jij ook hier vermeld worden? Neem contact met mij op via casper@cavado.nl

Nieuw Italiaans restaurant in Hofhouse; Valpolicella

Nieuw Italiaans restaurant in Hofhouse; Valpolicella

Den Haag is een heel betaalbare (en lekkere) Italiaan rijker! Restaurant Valpolicella opende begin juni de deuren en is gevestigd in het horecaconcept Hofhouse. “Bij restaurant Valpolicella kunnen gasten terecht voor authentieke streekgerechten, dagverse pasta en veel Italiaanse wijnen”, vertelt Hessel Raven, manager bij Hofhouse.

Foto’s: Owen 'O’Brien

IMG_7678.jpg

De nieuwe zaak is vernoemd naar het gelijknamige wijnbouwgebied van de provincie Verona ten oosten van het Gardameer. “Valpolicella is in de plaats gekomen van The Street Food Bar en richt zich op betaalbaar en authentiek Italiaans eten. Gasten kunnen hier ‘s middags lunchen en ‘s avonds uitgebreid dineren. Op korte termijn verwachten wij ook onze gerechten thuis te kunnen bezorgen”.

Tijd voor iets nieuws

Het nieuwe restaurant is te vinden naast station Den Haag Centraal en is van maandag tot en met vrijdag geopend. “We wilden al heel lang graag een Italiaans concept ontwikkelen, maar dan wel iets dat past bij de huidige tijd. Bij Valpolicella draait het om klassieke gerechten en Italiaanse gastvrijheid. Er is voor ieder wat wils en cocktail liefhebbers kunnen zelfs na het eten ook nog een Negroni bestellen aan de bar”.

IMG_7746.jpg

Over Valpolicella

Valpolicella maakt deel uit van foodcourt Hofhouse en is de nieuwste aanwinst van een van de grootste horecazaken in Den Haag. Kenmerkend voor het restaurant zijn de open keuken, de houtgestookte pizzaoven en verse Italiaanse gerechten. Het horeca establishment is vijf dagen per week geopend van maandag tot en met vrijdag. Lunch van 11.30 t/m 16.00 uur en diner van 16.00 t/m 21.00 uur. Reserveren kan via 06-82463895 of info@hofhouse.nl.


Klik op de foto’s voor een slideshow

Lokaal Product: Haagse eitjes  Micro Rondeel 🐓

Lokaal Product: Haagse eitjes Micro Rondeel 🐓

Grote Markt brouwt samen met Kompaan nieuw speciaalbier Cold Turkey

Grote Markt brouwt samen met Kompaan nieuw speciaalbier Cold Turkey