"Den Haag de stad met culinaire ontdekkingen"

Alles is mogelijk in culinair Den Haag. Trendy en authentiek smelten samen in de grote diversiteit aan wereldkeukens. Heerlijk borrelen in één van de beschutte binnentuinen, al varend genieten van diverse culinaire hoogstandjes of heerlijkheden proeven bij de hippe restaurants aan het Buitenhof, de Denneweg of Avenue Culinair.

Voor een diner bij zonsondergang leent de Haagse badplaats Scheveningen zich uitermate goed. Maar ook in het stadsdeel Scheveningen vindt je restaurants met diverse keukenstijlen en eigentijdse sfeervolle ambiance.

Cultuur in Den Haag

Den Haag ademt cultuur, van moderne dans tot popmuziek, en van toneel tot kunst. Veel kunst. De stad aan zee is thuishaven van Vermeers befaamde "Meisje met de parel". Mesdag heeft zijn sporen in de stad achtergelaten, zoals Panorama Mesdag. En de kleurrijke werken van Mondriaan? Ook die hangen in Den Haag. Maar ook muziek, dans en een heerlijke avond film, het kan allemaal.

Voor of na een voorstelling/uitvoering/film kan je gebruik maken van één van de faciliteiten die de restaurants aanbieden; lunch, brunch, high-tea, diner, late night supper, take away.

Musea in Den Haag en Scheveningen

Bioscoop, Theater en Schouwburg

Stadsgezichten van Den Haag en Scheveningen