koken & tafelen algemeen

Indonesisch restaurant Toko Frederik

RESTAURANT | AFHAAL | CATERING 

Ruim dertig jaar is Toko Frederik een begrip in Den Haag. Naast restaurant en catering is het afhalen van een authentieke Indonesische maaltijd een begrip in de Buurtschapcentrum 2005.

De Frederikstraat bevindt zich in de gezellige wijk ‘het Willemspark’. Deze wijk ligt pal naast het centrum van Den Haag het verlengde van de Denneweg. De Koninklijke Schouwburg, het Binnenhof, het Paleis Noordeinde, en vele musea liggen allemaal binnen een straal van 1 kilometer.

Bij Toko Frederik vindt u de authentieke stijl en ambiance terug in de gerechten en de sfeer in de zaak met een vleugje hedendaagse, westerse invloed.

Toko Frederik is vanaf het middag uur geopend voor heerlijke Indonesische lunch gerechten en 's avonds kunt u hier terecht voor het diner. U kunt hier onze menukaart bekijken.

Voor (grote) groepen serveren wij een speciaal Indonesische rijsttafel in buffet vorm. Wilu u meer informatie over groepsdiners? Neem contact op met?

Heeft u weinig tijd? Of wilt u de authentiek Indonesische keuken bij uw thuis? U kunt bij ons maaltijden meenemen. U kunt kiezen uit circa 30 verschillende gerechten. Meenemen kan (warm of koud) vanaf €8,95 per persoon. Ook hebben wij voor u vele Indonesisch snacks.

Wilt u genieten van de authentiek Indonesische sfeer van Toko Frederik bij u thuis of op uw kantoor? Wij verzorgen ook de catering in originele stijl op iedere locatie. De gerechten worden op traditionele wijze bij uw locatie opgemaakt met batik kleden en desgewenst met personele ondersteuning. 

 

Indonesisch Restaurant Toko Frederik

Frederikstraat 225

2514 LC Den Haag

070-360 31 25

tokofrederik@hotmail.com

Maandag t/m zaterdag van 12.00 tot 21.00

Zondag van 16.00 tot 21.00