koken & tafelen algemeen

S*team Scheveningen

GRILL | ROTISSERIE | BAR | COCKTAIL | STEAMPUNK

Stap in de toekomst van de Victoriaanse tijd. Een wereld vol stoom, mechaniek en verbeelding. In de 19e eeuw, te midden van het industriële revolutie, ontstond door de snel toenemende stoommechanisering een explosie aan fantasieën over de toekomst. Het waren de visionairs Jules Verne en H.G. Wells die de verbeelding van stoom gedreven mechaniek vertaalde in romans die de wereld veroverde en voor altijd veranderde.

Restaurant van de toekomst

In deze tijd kwam ook het sociale uitgaansleven opgang, in restaurants en de bars waar je graag werd gezien. S*team vervult exact dezelfde functie in de verbeelding van de oude tijd en met gerechten uit de nieuwe. S*team is een bar en grill waar je lekkere en kwalitatief hoogstaande gerechten kunt eten. Met liefde bereid uit de beste ingrediënten en opgediend met vakmanschap en passie.

Steampunk lifestyle

De Vicoriaanse toekomst als lifstyle. Sinds de jaren 80 heeft het pas een naam ‘Steampunk’ terwijl het al sinds het begin van de jaren 50 naamloos als filmthema werd gebruikt. Het is de verbeelding van de verhalen van Jules Verne en H.G. Wells. Een toekomst die feitelijk nooit heeft bestaan. Maar de stijl en klasse stralen romantiek uit en de techniek verschilt niets van die van ons (we reizen alleen nog niet in de tijd), dat trekt wereldwijd een groeiende groep mensen aan: Steampunkers. S*team is het eerste Nederlandse Steampunk restaurant, waar beleven en goed eten hand in hand gaan.

De locatie is ook geschikt voor grote groepen, recepties, feesten en thema diners, hiervoor hebben zij diverse arrangementen samengesteld.

Welkom in de wereld van stoom, mechaniek en verbeelding. Welkom bij S*team

Regelmatig is er ook live muziek, zie de agenda voor de programmering.

S*team Scheveningen
Strandweg 55
2586 JL, Scheveningen
E. info@steamscheveningen.nl
T. +31 (0)70 355 33 22

Alle dagen geopend vanaf 10:00 uur