koken & tafelen algemeen

Maison Craux Saint-Étienne-de-Serre, Frankrijk

VAKANTIE | MANOIR | PETITE MAISON | BED & BREAKFAST

Wil je er even tussenuit en niet in Den Haag zijn?

SLOW LIVING

Maison Craux ligt in het hart van de Ardèche vlakbij de stad Privas en is onderdeel van het Parc Naturel Régional des Monts d’Ardèche. De oude huizen van Maison Craux dateren uit de 18de eeuw en zijn omgeven door tuinen, kastanjebomen en hebben een prachtig uitzicht op de bergen van de Ardèche en de Alpen. De manoir met bijgebouwen zijn gebouwd op de ruïnes van een Middeleeuws kasteel en zijn met stijl en elegantie gerenoveerd. Maison Craux heeft naast ruime en sfeervolle ruimtes binnen, ook mooie patio’s en terrassen voor het ultieme Franse buitengevoel. Het is een heerlijke en rustige plek om te vertoeven en maar twee uur rijden van levendige, culturele en gastronomische steden als Lyon, Avignon, Orange en het hart van de Provence.

TURN OFF YOUR MIND AND RELAX

Neem een verkoelende duik in ons zwembad met het meest natuurlijke en zuivere water dat je je maar kan voorstellen. Recht onder Maison Craux ligt namelijk de waterbron die de huizen van water voorziet.
Relax bij het zwembad in onze loungehoek of neem één van de fatboys mee naar onze kruiden- en bloementuin en geniet in alle rust van een goed boek.

HUIZEN

Maison Craux heeft twee vakantie huizen: de Manoir en het Petite Maison.  Beide huizen zijn met zorg ingericht met aandacht voor de natuurlijke omgeving en hebben alle comfort van een luxe landhuis. Voor complete privacy bieden wij de mogelijkheid om beide huizen te huren. Maison Craux is dan exclusief voor jou.

MAISON CRAUX

Craux, 07190 Saint-Étienne-de-Serre
FRANCE

EMAIL

De beste manier om ons te bereiken: info@maisoncraux.com

TELEFOON

+31 (0)6 52 00 88 73