koken & tafelen algemeen

Restaurant de Tapperij 

lunch | diner | gezelschappen | borrel

 

Verborgen in de negentiende-eeuwse sfeervolle Archipelbuurt in Den Haag, vindt u op een hoekje van de Atjehstraat restaurant De Tapperij.

Een restaurant met de klassieke Franse keuken als basis in de ambiance van één van de oudste cafés in Den Haag (sinds 1886).
U kunt lunchen en dineren in het restaurant, in de Herenkamer en bij mooi weer op ons ruime gezellige terras.

De sfeer in het restaurant en de aparte Herenkamer herinnert aan de oorspronkelijke bestemming van gezellig ouderwets café. In deze omgeving serveert Chef-kok/eigenaar Hans Richel u de heerlijkste gerechten. Zijn kookkunst is gul, impulsief, harmonieus en ongekunsteld. Met goede smaak en respect voor de dagverse producten van de allerbeste kwaliteit, weet hij steeds opnieuw te verrassen. De Tapperij heeft een wisselende kaart omdat Hans Richel zich niet wil beperken in zijn creativiteit. Hij werkt met producten van het seizoen, liefst duurzaam en van Nederlands bodem. Zoals wild van de Veluwe, rund en lamsvlees van Boerderij De Lindenhoff in Baambrugge en groenten en fruit van de Exotenhof. Vis koopt hij natuurlijk dagelijks vers in Scheveningen.

 

Restaurant de Tapperij
Atjehstraat 66
2585 VL Den Haag
070-3523998
info@restaurantdetapperij.nl
Lunch: di t/m vr vanaf 12 uur
Diner: di t/m za vanaf 18 uur
Gesloten: maandag, zon- en feestdagen