koken & tafelen algemeen

Hotel Restaurant 't Goude Hooft

TERRAS | ONTBIJT | LUNCH | DINER | BRUILOFT | VERGADERING | FEEST |OVERNACHTING

't Goude Hooft is de oudste herberg van Den Haag. Al in 1423 werd er geschreven over de taveerne In tgulde hoift. Na diverse moderniseringen dient het karakteristieke pand in de Haagse binnenstad nog steeds als restaurant en hotel. 

Restaurant  
Café-restaurant 't Goude Hooft staat voor dagverse producten en zeer professioneel gastheerschap, waarbij traditie en vernieuwing perfect in balans zijn. Neem plaats in het restaurant, de serre of lekker knus op de gallerij. Elke ruimte heeft zijn eigen sfeervolle ambiance. Of natuurlijk op het grote terras dat zowel 's zomers als in de winter open is. Onder de grote weersbestendige kap kun je namelijk ook bij winterse temperaturen prima zitten. Bovendien zijn er heaters die het terras verwarmen en dekentjes voor wie het alsnog te koud heeft. 


Hotel  
De Haagse herberg anno nu biedt de mogelijkheid om te blijven overnachten in het hart van Den Haag. In de acht suites is het mogelijk om te genieten in een sfeervolle en knusse ambiance. Geniet van een warme jacuzzi, een knusse open haard en slaap heerlijk in het kingsize bed!  

Een kopje koffie, een heerlijke lunch, een borrel of uitgebreid dineren in het restaurant, de serre of lekker knus op de galerij? Bij Stadsherberg 't Goude Hooft is het allemaal mogelijk! 

 
Recepties en bruiloften  
Huwelijksvoltrekkingen, recepties, private dining, vergaderen, seminars, al of niet gecombineerd met verfijnde lunches of stijlvolle diners, feesten en slapen, alles is mogelijk op deze unieke plek. Midden in het zakelijke, culturele en politieke gouden hart van de Den Haag is 't Goude Hooft een prachtige locatie voor een bruiloft, recepties, lunches, diners, vergaderingen, feesten en overnachtingen. 

Vergadering

De indeling van de ruimte kan naar wens ingevuld worden; kleine groep sessies, theater opstelling, sprekers opstelling, brainstorm opstelling.

Gedurende de dag of dagdeel kan er in alle gemakken worden voorzien van koffie, thee, water, drankarrangementen, een heerlijke (broodjes) lunch, tot een uitgebreid stijlvol diner met bijpassende wijnen aansluitend aan de dag.

‘t Goude Hooft kent diverse mogelijkheden als uw locatie voor:
vergaderingen
– presentaties
– congressen
– workshops
– lezingen
– brainstormsessie
– private meetings
– private dinners
– seminars
– inspirerende locatie

Hotel Restaurant 't Goude Hooft

Dagelijkse Groenmarkt 13

2513 AL Den Haag

070 744 88 30

info@tgoudehooft.nl

7 dagen geopend van 7:30 uur - 24:00 uur