Restaurant Oogst

Betaalbaar, verfijnde, regionale keuken

Restaurant Oogst op de Denneweg in Den Haag is een restaurant waar lekker en zéér betaalbaar eten voorop staat in Buurtschap 2005. De Denneweg, als buurt, staat bekend om zijn gezellige restaurants en vele lifestyle (mode) zaken in het bruisende gedeelte van het centrum van Den Haag.  Restaurant Oogst is de bistro / brasserie van restaurant Calla's

Duurzame ingrediënten  
Het menu bij Oogst wordt samengesteld met producten die seizoensgebonden zijn. De leveranciers (visboer, slager) werken hieraan mee en zorgen dat de menu's uit duurzame, verantwoorde ingrediënten bestaan. De groenten en kruiden worden samengesteld uit het aanbod van de eigen gekweekte groenten en kruidentuin Laantje Voorham. In het hoogseizoen wordt Restaurant Oogst dagelijks voorzien van verse kruiden, eetbare bloemen, diverse slasoorten en verse groentes uit het seizoen.  

Ideaal voor een voorstelling
Wil je voor (of na) het bezoek aan het theater of de bioscoop in de binnenstad van Den Haag relatief snel, eenvoudig, maar van uitstekende kwaliteit lunchen of dineren? Dan is Restaurant Oogst de ideale plek daarvoor!

Restaurant Oogst
Denneweg 10b
2514 CE Den Haag
070 360 92 24
info@restaurantoogst.nl

dinsdag t/ zaterdag lunch: 12:00 - 14:00 uur diner: 18:00 - 22:00 uur