koken & tafelen algemeen

Solo Vino Kurhausplein

wijnbar | wijnwebshop | wijnwinkel

In La Galleria Kurhausplein vindt u de Italiaanse winebar Solo Vino. Gelegen naast het Kurhaus hotel en met een moderne look is dit een mooie locatie voor de echte wijnenthousiasteling. Solo Vino is de eerste puur Italiaanse winebar van Nederland en biedt keuze uit meer dan 80 Italiaanse wijnen. Proef ruim 30 wijnen per glas en maak kennis met de verschillende Italiaanse wijnstreken. Onze sommelier voorziet u graag van een passend advies en vertelt u alles over de door u gekozen wijn. Geniet van de prachtige wijnen in combinatie met heerlijke authentieke Italiaanse delicatessen. Onze ‘assortimento royale’, een variatie van warme en koude specialiteiten, is slechts een van de vele keuzes voor een unieke Italiaanse beleving.

Wijnproeverij

Elke zondag van 14:00 uur t/m 18:00 kun je bij Solo Vino genieten van een wijnproeverij. Onze sommelier verteld je graag alle details over de mooiste wijnen. Proef vier verschillende wijnen en geniet tussendoor van verschillende hapjes. € 12,50 per persoon.

High Wine: 
 

 Hier kunt u genieten van speciale wijn/spijs combinaties die vakkundig worden toegelicht door onze sommelier. Diverse verrassende gerechten worden begeleid door speciaal geselecteerde wijnen.  
Een groot deel van het uitgebreide assortiment Italiaanse wijnen wordt door Solo Vino geïmporteerd en is exclusief in Nederland verkrijgbaar. Wij adviseren u uitgebreid de tijd te nemen om volledig van het arrangement te genieten. Reserveren is gewenst.

 

High Wine 1         €32.50

 

*Glas Prosecco met een amuse

*Glas wijn 1 met proeverij van koude Italiaanse gerechtjes

*Glas wijn 2 met proeverij van warme Italiaanse gerechtjes

*Thieme thee Champagne (alcoholvrij) met proeverij van chocolade

 

High Wine 2        €39.50

 

*Glas Spumante met 2 oesters

*Glas wijn 1 met proeverij van luxe Italiaanse gerechtjes

*Glas wijn 2 met proeverij van warme Italiaanse gerechtjes

*Glas wijn 3 met scones, clotted cream en jam

*Thieme thee Champagne (alcoholvrij) met proeverij van chocolade

Reserveer direct 


La Galleria Solo Vino Scheveningen
Gevers Deynootplein 105, 
2586 CP SCHEVENINGEN
telefoon 070 - 3 521 156