koken & tafelen algemeen

The Hague Food Festival

The Hague Food Festival zaterdag 15 juli - zondag 23 juli

9 dagen eten en drinken door de hele stad

Welkom op de eerste editie van het The Hague Food Festival waarop onze restaurants en hun chefs in de schijnwerpers worden gezet, samen met (hun belangrijkste) lokale producenten van voedsel en drank.


Met al haar internationale organisaties en instituten is Den Haag aan het uitgroeien in een waarlijke eet- stad. De Gemeente Den Haag wil dit uitgebreid vieren met een festival en sponsort dit dan ook, samen met de Haagse hospitality sector. Centraal thema is en blijft: kwaliteit en grote keus, met het lekkerste eten en drinken dat je in de stad kan vinden. Alles van wereldklasse, creatieve visspecialiteiten, super vers, rechtstreeks aangevoerd uit Scheveningen haven. Er valt te kiezen uit letterlijk van alles, voor iedere smaak en elk budget.

Negen dagen lang bent u welkom om te genieten van alle mogelijke events die zich verspreid over de hele stad afspelen. Ga met ons het avontuur aan met een compleet diner, opgediend door samenwerkende restaurants, of doe – in het bijzijn van internationale top-chefs - mee aan zoektochten naar avontuurlijke gerechten en wijnsoorten, kom vooral ook naar ons gigantisch vrije-inloop-eetfestijn in het Huijgenspark, boordevol ultieme smaakervaringen, voor jong en oud. Schuif maar fijn bij ons aan tafel in juli; je zal er nog lang aan terugdenken!

Eet smakelijk!

Nick Mosley
Festival director