koken & tafelen algemeen
Casper van Dort by Michiel de Vlieger

Welkom

Hierbij een selectie van restaurant in Den Haag. Wil jij ook hier vermeld worden? Neem contact met mij op via casper@cavado.nl

Hermit Gin  - Dutch Coastal Gin-

Hermit Gin - Dutch Coastal Gin-

Hermit Dutch Coastal Gin is gemaakt van gezuiverd Oosterschelde water wat voor een verrassende zilte finish zorgt. De Hermit Dutch Coastal gin in een frisse, levendige gin met een vleugje zout, in kleine oplagen hand gemaakt met natuurlijke plantaardige in Nederland. Gemaakt met onder andere schillen van diverse citrusvruchten, jenever bessen en korianderzaad waardoor hij zijn kenmerkende jenever smaak krijgt. Dit alles aangevuld met acht plantaardige voor een extra diepte en verfijnde complexiteit.Een heerlijke gin die perfect matcht met Oesters en zeekraal.

Een prachtige tocht over de Vliet met de Hermit Gin boot, in samenwerking met:

Met Restaurant Basaal naar De Bokkebunker

Met Restaurant Basaal naar De Bokkebunker

Hollands Weidelam uit Harmelen

Hollands Weidelam uit Harmelen