koken & tafelen algemeen
Casper van Dort by Michiel de Vlieger

Welkom

Hierbij een selectie van restaurant in Den Haag. Wil jij ook hier vermeld worden? Neem contact met mij op via casper@cavado.nl

Hollands Weidelam uit Harmelen

Hollands Weidelam uit Harmelen

Hollandse Weidelam

In het prachtige Groene Hart, minder dan 1 uur rijden, bij de firma Veehandel Blonk in Harmelen werd iedereen gastvrij ontvangen met een kopje koffie.

Deze ochtend en middag was op uitnodiging van Danny Bauman van horeca vleesleverancier Van der Burg & Bol.

Paul Blonk gaf een rondleiding in de stallen en in de wei over het Weidelam.

Samen met de slager en Bas Scheffers werd een Weidelam vakkundig uitgebeend.

Hierna kregen we een aantal heerlijke gerechtjes van de Big Green Egg Nederland van het Weidelam bereidt door Chefkok Greg Amse van Madestein Restaurant en Events.

Maarten van den Dries verzorgde hierbij prachtige bijpassende wijnen uit het assortiment van Van Leersum Dranken.

Hermit Gin  - Dutch Coastal Gin-

Hermit Gin - Dutch Coastal Gin-

Oosterschelde kreeft brengt €41.000,- op voor de Dirk Kuyt Foundation

Oosterschelde kreeft brengt €41.000,- op voor de Dirk Kuyt Foundation