koken & tafelen algemeen

Valentijn bij 't Goude Hooft: Valentine share dining & romantische overnachting

Zondag 14 februari, Valentijnsdag, is hét moment om uw Valentijn te verrassen!

En wat is er romantischer dan een heerlijk diner voor 2 in ‘t Goude Hooft, gevolgd door een nog veel romantischere overnachting in één van onze luxe suites met o.a. een open haard, minimaal 2 flatscreens, een aparte living, aparte slaapkamer en een badkamer met jacuzzi en regendouche of stoomcabine.

Valentine Share Dining Menu:
Met uw Valentijn is alles samen doen het leukste, dus serveren wij voor de verliefde stelletjes het Valentine Share Dining Menu à € 34,95 per persoon (exclusief dranken):

Liefdevolle proeverij van crispy tuna nigiri, scampi’s, rundercarpaccio, gerookte zalm en beef tataki

💝
Romantische proeverij van een spies van ossenhaas, coquilles gebakken in knoflookboter, black cod en lamskoteletjes


💝
Hartstochtelijke proeverij van cheesecake, warme brownie, crème brulée en sorbetijs

Geniet dit jaar nog meer van het Valentijnsdiner met een live zanger; Quido zal het diner voorzien van de mooiste liedjes!

Romantische overnachting:
We maken het dit jaar extra aantrekkelijk; wanneer u telefonisch of per e-mail reserveert o.v.v. Valentijnsactie, bieden wij u maar liefst 50% korting aan op de overnachting, waar het luxe ontbijt en het gebruik van de minibar bij de prijs inbegrepen is. U maakt dit jaar echt indruk!!

Bent u nieuwsgierig naar de diverse suites, klik dan hier en bekijk ze allemaal!

Enthousiast geworden? Bel dan snel naar ‘t Goude Hooft op 070-744 88 30 of mail naar info@tgoudehooft.nl en reserveer snel, want op = op! U kunt uiteraard ook voor het diner zonder overnachting reserveren.