koken & tafelen algemeen
Casper van Dort by Michiel de Vlieger

Welkom

Hierbij een selectie van restaurant in Den Haag. Wil jij ook hier vermeld worden? Neem contact met mij op via casper@cavado.nl

Reizende sterren Festival op de Pier groot culinair succes

Reizende sterren Festival op de Pier groot culinair succes

Van vrijdag 29 tot en met zondag 31 januari vond op De Pier in Scheveningen het eerste Reizende Sterren Festival plaats. Dit driedaagse evenement toverde De Pier om tot een indoor foodtruckfestival met naast eten en drinken ook uitgebreid aandacht voor kunst en muziek.

Het benedendek, ofwel de Foodboulevard van De Pier, werd aangevuld met 15 foodtrucks, diverse acts, (kids)activiteiten én lifestyle brands. Alle 3 de dagen trok het festival veel bezoekers die gebruik maakten van de culinaire diversiteit die er werd aangeboden. Van originele Brabantse worstenbrood, Surinaamse gerechten, Indiase gerechten en een vers schoongemaakte haring.


Valentijn bij 't Goude Hooft: Valentine share dining & romantische overnachting

Valentijn bij 't Goude Hooft: Valentine share dining & romantische overnachting

BIT Grill & Café krijgt eindscore 8,1 bij De Gouden Pollepel

BIT Grill & Café krijgt eindscore 8,1 bij De Gouden Pollepel