koken & tafelen algemeen
Back to All Events

Museumnacht: BIT Beats with DJ Rutters

  • BIT Grill & Café 39 Buitenhof Den Haag, ZH, 2513 AH Netherlands (map)

Tijdens de Museumnacht zetten tientallen Haagse musea en culturele instellingen hun deuren tot diep in de nacht wagenwijd open voor kunstminnende nachtbrakers. Van 20.00 uur tot 01.00 uur bieden de deelnemers een buitengewoon programma aan dat geïnspireerd is op hun collectie of expositie, binnen het thema ‘Open & Bloot’. Deelnemers van Museumnacht zijn onder andere het Gemeentemuseum Den Haag, Escher in Het Paleis, het Letterkundig Museum, Panorama Mesdag, Muzee Scheveningen, het Bunkermuseum Den Haag en Museum Bredius.

Als het weer het toelaat worden de deuren van de serre geopend, zodat ook het terras kan genieten van de "BIT Beats" klanken van de DJ.
Op het sfeervolle terras, met grote stoere houten tafel en picknickbanken, galmt op de zondagmiddag een relaxte achtergrond muziek. DJ Rutters draait voornamelijk op originele grammofoonplaten gevarieerd en gemixt met een digitale samengestelde playlist. De stijl van de muziek is gevarieerd van Soul, disco tot funk en lounge om een juiste sfeervolle achtergrond te creëren.

 

Earlier Event: September 5
Art & Fashion Noordeinde
Later Event: September 6
UIT Festival : BIT Beats with DJ Rutters