koken & tafelen algemeen
Back to All Events

UIT Festival : BIT Beats with DJ Rutters

  • BIT Grill & Café 39 Buitenhof Den Haag, ZH, 2513 AH Netherlands (map)

Het Haags UIT Festival vormt de jaarlijkse start van het culturele seizoen in Den Haag. Op zondag 6 september 2015 zijn het Lange Voorhout, de Hofplaats en het Spuiplein weer de culturele hotspots met podia vol klinkende namen, een veelheid aan verrassend straattheater, amateurkunst en een markt vol informatie over en kortingskaarten voor het komende theaterseizoen. Deze 43e festivaleditie biedt een breed programma met gratis optredens van onder andere Paul de Leeuw, Huub Stapel, Danny Vera, Spinvis, Joost Zwagerman, Janne Schra, Emilio Guzman, Jeffrey Spalburg, Paul van Vliet, Nederlands Dans Theater, het Nationaal Toneel, Residentie Orkest, Pinata, en nog veel meer artiesten. 
 

Als het weer het toelaat worden de deuren van de serre geopend, zodat ook het terras kan genieten van de "BIT Beats" klanken van de DJ.
Op het sfeervolle terras, met grote stoere houten tafel en picknickbanken, galmt op de zondagmiddag een relaxte achtergrond muziek. DJ Rutters draait voornamelijk op originele grammofoonplaten gevarieerd en gemixt met een digitale samengestelde playlist. De stijl van de muziek is gevarieerd van Soul, disco tot funk en lounge om een juiste sfeervolle achtergrond te creëren.