koken & tafelen algemeen
Back to All Events

Food Truck Festival Westbroekpark


TREK-DEN HAAG

Dus houd jij ook zo van eten & drinken en heb je zin in een leuke en lekkere middag, avond of weekend? Dan is het gratis toegankelijke TREK festival echt iets voor jou! Neem je goede humeur, je leukste vrienden en een zonnetje mee en het genieten kan beginnen! Voor je lekkere trek, maar vooral ook voor de gezellige trek ben je bij ons dus aan het juiste adres!

Dit jaar mag ik jullie weer van harte welkom heten tijdens Food Truck Festival TREK-DEN HAAG. Van 10 t/m 13 september strijken wij neer in het Westbroekpark waar we er één groot sfeervol openlucht restaurant van gaan maken.

Aan het lekkerste eten, de leukste live muziek, een variëteit aan theater en nog veel meer vermaak zal het jullie niet ontbreken!

Adres

Westbroekpark Kapelweg 2587 BK Den Haag

Openingstijden

TREK – DEN HAAG – WESTBROEKPARK10 t/m 13 september

Donderdag 16.00 – 23.00 uur
Vrijdag 16.00 – 00.00 uur
Zaterdag 14.00 – 00.00 uur
Zondag 14.00 – 22.00 uur

Kom op de fiets!

Het park is het makkelijkst te bereiken per bicyclette, dus we raden je aan om lekker op de fiets te komen! [Buttons-vervoer-fiets]

Openbaar Vervoer

Vanaf Station Den haag Centraal kun je het beste tram 9 richting Scheveningen Noorderstrand nemen en uitstappen bij tramhalte Cremerweg. Dit is ongeveer tien minuutjes reizen.


Earlier Event: September 6
UIT Festival : BIT Beats with DJ Rutters
Later Event: September 12
Prinsjesdag festival