koken & tafelen algemeen
Back to All Events

Tink amazing shop windows


  • TINK Buitenhof Den Haag, ZH Netherlands (map)

Tink

De Haagse binnenstad is van 8 tot en met 25 december 2015 weer een lust voor het oog tijdens winterevent TINK amazing shop windows The Hague. Winkeletalages worden tijdens het event omgetoverd tot ware kunstwerken. Winkeliers zetten al hun creativiteit in om de titel van mooiste etalage van de Haagse binnenstad in de wacht te slepen. Met de sfeervolle winkelramen van TINK wordt shoppen in de decembermaand extra feestelijk!  

De fraaiste kerstetalages

Al jarenlang reizen liefhebbers in december af naar Londen, Parijs of New York voor de fraaiste kerstetalages. Voortaan kunnen zij in Nederland blijven, want tijdens winterevenement TINK kun je ook in Den Haag met je neus tegen de winkelruit gedrukt je verwonderen over de mooie etalages. Ondernemers, warenhuizen en creatieven toveren tientallen winkeletalages om in sfeervolle en bijzondere kunstwerken. Het zal lijken alsof Tinkerbell, het elfje van Peter Pan, haar sterrenstof over de residentie heeft laten dwarrelen... 

Thema 2015

De liefde spat deze winter van de etalages in Den Haag. TINK Amazing Shop Windows staat namelijk deze decembermaand in het teken van de kus. Bij wie spat de romantiek en liefde dit jaar van de etalage af? Wie bezorgt de kijker en jury blosjes op de wangen? Want dat is dit jaar de opgave om winnaar te worden van de vierde editie van het shopping event TINK Amazing Shop Windows. Ondernemers gaan in december voor TINK met elkaar de creatieve strijd aan bij het ontwerpen van de mooiste of meest opvallende winkelramen met het onweerstaanbare thema 'KUS'. Een thema dat passend is voor de maand december waarbij het misschien buiten wel koud kan zijn maar het ook gaat om de warmte voor elkaar. De sfeer in het centrum van de hofstad is ook op en top feestelijk, mede dankzij de vele spectaculaire etalages, maar ook dankzij allerlei gezellige events rondom de feestdagen.