koken & tafelen algemeen
Back to All Events

Lichtjesavond en Kerstmarkt Buitenplaats Ockenburgh

  • Buitenplaats Ockenburgh 4 Monsterseweg Den Haag, ZH, 2553 RL Nederland (map)

Op vrijdag 11 december is er Lichtjesavond bij Buitenplaats Ockenburgh. De avond wordt georganiseerd om stil te staan in de aanloop naar Kerstmis. Om 18:30 uur zal Wethouder Ingrid van Engelshoven op symbolische wijze de lichtjes in de grote Kerstboom buiten voor de villa aansteken.

Aansluitend zullen er sfeervolle kerstliederen worden gezongen en kunt u genieten van een heerlijk glaasje Glühwein. Onder de veranda van de villa zal een kleinschalige kerstmarkt worden georganiseerd waar u onder andere leuke (kerst) cadeautjes kunt kopen. De opbrengst van de Kerstmarkt zal geheel ten goede komen aan de stichting.

In Brasserie OCK kunt u op vrijdag 11 en zaterdag 12 december aanschuiven voor een heerlijk Winters Diner. De kosten hiervoor bedragen €27,50 p.p. Reserveren kan via info@brasserieock.nl

Buitenplaats OckenburghEarlier Event: December 9
Tink amazing shop windows
Later Event: December 12
Jingle Bells op De Fred