koken & tafelen algemeen
Back to All Events

Restaurant Basaal kookt bij Zeevlam

  • Zeevlam 1 Visafslagweg Den Haag, ZH, 2583 DM Nederland (map)

Op zondag 29 november kookt Bas Oonk bij Zeevlam als gast chef. Kom en proef de sfeer en kookstijl van Bas Oonk in een prachtige, industriële locatie in de haven van Scheveningen: Kantine Visafslag

Tijdens deze middag (aanvang 12:00 uur) kookt Bas Oonk een heerlijk 4 gangen ‘menu du marché’ (€29,50 p.p.) met seizoensproducten en vele regionale vissoorten. Grote ruime tafels staan gedekt klaar in ‘Zeevlam’ waar iedereen kan aanschuiven zoals bij lokale Nocturnes in Frankrijk. Reserveren kan via reserveren@zeevlam.nl of via Restaurant Basaal.

Zeevlam

Locatie : Kantine Visafslag Visafslagweg 1 Scheveningen (achter het Havenkantoor, gratis parkeergelegenheid)