Welkom

Hierbij een selectie van restaurant in Den Haag. Wil jij ook hier vermeld worden? Neem contact met mij op via casper@cavado.nl

Vier nieuwe Haagse hotspots op een rij!

Vier nieuwe Haagse hotspots op een rij!

Den Haag is een aantal nieuwe culinaire hotspots rijker en wij hebben deze voor u op een rijtje gezet. Van een fijne Indonesische menukaart tot en met dineren in een Italiaanse kantine met ongecompliceerd lekker eten. Let wel, een deel van de restaurants uit ons artikel is nog niet officieel geopend.

Cucina Soho onder leiding van Ricardo van Ede

Aan de Lange Houtstraat 3, waar voorheen South of Houston te vinden was, opent begin oktober Cucina Soho van Ricardo van Ede. Van Ede was op zijn 21ste de jongste chef met een Michelinster en zal vanaf volgende maand zijn gasten bedienen met klassieke Italiaanse gerechten en Italiaanse wijnen aan de Lange Houtstraat 3 in Den Haag.

Cucina Soho, Lange Houtstraat  3, Den Haag. Foto: Owen O’Brien

Cucina Soho, Lange Houtstraat 3, Den Haag. Foto: Owen O’Brien

Italiaans restaurant Nero op het Noordeinde in Den Haag

Een Italiaanse nieuwkomer op het Noordeinde in Den Haag. Op de Facebookpagina van het restaurant valt te lezen dat de verbouwing nog in volle gang is. Liefhebbers van de Italiaanse keuken zullen dus nog even geduld moeten hebben! Wordt ongetwijfeld vervolgd..

Restaurant Nero,  Noordeinde 141, Den Haag. Foto: Owen O’Brien

Restaurant Nero, Noordeinde 141, Den Haag. Foto: Owen O’Brien

Ron Gastrobar Indonesia Den Haag

Ruim 150 zitplekken, een tropische look, en een splinternieuwe cocktailbar zijn binnenkort te vinden bij Ron Gastrobar Indonesia op de Kneuterdijk in Den Haag. Het nieuwe restaurant opent haar deuren naar verwachting in oktober en ondergaat momenteel een restyling. Liefhebbers van de Indonesische keuken kunnen hier gaan genieten van authentieke Indonesische gerechten in een modern jasje.

Hotel Voco aan de Kneuterdijk 8 in Den Haag

Het gebouw aan de Kneuterdijk is het eerste Voco in Noord-Europa binnen het wereldwijde portofolio van IHG Hotels & Resorts. Voco betekent ‘uitnodigen’ of ‘samenkomen’, afkomstig uit het Latijn. In het hotel kunnen gasten dineren bij restaurant Botanica of genieten van een cocktail in Gastrobar Ultramarijn.

Horeca Suppliers Group

Horeca Suppliers Group

3 Restaurants die geopend zijn op Maandag

3 Restaurants die geopend zijn op Maandag