Welkom

Hierbij een selectie van restaurant in Den Haag. Wil jij ook hier vermeld worden? Neem contact met mij op via casper@cavado.nl

3 Restaurants die geopend zijn op Maandag

3 Restaurants die geopend zijn op Maandag

Het begin van de week, de maandag. Na het weekend zijn niet veel restaurants geopend op maandag. We hebben er een aantal op een rijtje gezet die wel open zijn:


  1. BIT Grill & Café

BIT Grill & Café is een steakrestaurant aan het Buitenhof bij Hotel Corona. Bij BIT (Best In Town) kun je terecht voor ontbijt, (zakelijke) lunch, koffie en diner. De Josper-grilloven uit Spanje is de 'Rolls-Royce' onder de originele houtskoolgrills. Bij BIT neemt de Josper een prominente plek in. De Josper is een ultieme combinatie tussen een grill en een oven. De Josper wordt gestookt met houtskool met een lange brandduur. Eenmaal opgewarmd houdt de Josper zijn hitte lang op peil, wat ten goede komt aan het braadproces.

BIT Grill & cafe-9.jpg


2. GOED VOLCK.

Op de hoek van de Denneweg en de Hooikade bevindt zich GOED VOLCK.
Er wordt een kleine, toegankelijke kaart voor de lunch, borrel en diner geserveerd. Geïnspireerd op de buurtfunctie zullen er eenvoudige, in perfectie uitgevoerde, smaakvolle gerechten op de kaart komen.

Van een rijke salade uit eigen tuin steak tartaar voor de lunch tot oesters en dungesneden Duroc ham voor de borrel. In de avond kun je terecht voor een lekker menu en enkele klassiekers.

GOED VOLCK.-1-3.jpg

3. Cottontree City by Dimitri


Cottontree City is een moderne stadsbistro met betaalbare, eerlijke en smaakvolle gerechten. U geniet hier al van 3 gangen voor € 38,- Ook  is er een 4 of 5 gangen menu te bestellen.

City kent geen onderscheid tussen voor-, tussen- en hoofdgerecht. Alle à la carte-gerechten zijn te bestellen à €16,-. Dimitri kookt met zoveel mogelijk seizoens- en streekproducten.

Cottontree City heeft altijd een aantal vertrouwde klassiekers op de kaart staan voor €24,- .
De sommelier, zorgt voor de verrassende wijnselectie die regelmatig wisselt. Waarbij veel per glas of in een arrangement wordt geschonken.

Cottontree city -7.jpg


Vier nieuwe Haagse hotspots op een rij!

Vier nieuwe Haagse hotspots op een rij!

Restaurant wandeling centrum Den Haag

Restaurant wandeling centrum Den Haag