Welkom

Hierbij een selectie van restaurant in Den Haag. Wil jij ook hier vermeld worden? Neem contact met mij op via casper@cavado.nl

Slager Nico Englebert op bezoek bij mester Werner Dros op Texel

Slager Nico Englebert op bezoek bij mester Werner Dros op Texel

De naam Stijlslagerij Englebert is ontleend aan de architectuur van de woonwijk, namelijk uit de Stijlperiode van de jaren Twintig uit de vorige eeuw.

Nico Englebert is ruim 20 jaar geleden begonnen als buurtslager in de wijk en heeft de slagerij hiernaar genoemd: Stijlslagerij Englebert ! Door het bezoeken van diverse mesterijen in binnen- en buitenland heeft Nico Englebert een assortiment kunnen samenstellen van biologisch- en scharrelniveau van specifieke rassen.

Onze mester, Werner Dros, van deze prachtige Piemontese runderen staat garant voor de vrije uitloop en gezonde voeding zonder onnodige toevoegingen. Heeft u dit heerlijke vlees gegeten in Italië? Piemontees rund is van origine een Italiaans ras en Werner Dros is één van de 3 mesters in Nederland die zich uitsluitend met Piemontees runderen bijhoud. 

ONS RESPECT:

Bij Werner Dros hebben de dieren alle ruimte die ze nodig hebben en er wordt niet gerommeld met het voedsel om ze sneller te laten groeien. Een belangrijk detail is hierbij dat het kalf niet direct wordt weggenomen vanaf de geboorte maar het eerste half jaar bij de moeder koe verblijft. 

ONZE DUURZAAMHEID:

Doordat wij het hele dier “verwaarden” loont het ook het dier te laten slachten. Dit betekent dat wij veel huisproducten maken welke in het verleden bij slagers gewoon waren maar uiteindelijk verdwenen.

ONS PRIJSVOORDEEL:

Direct van de mester, eigen transport, betekend ook kostenbesparend werken. U betaald hierdoor de meest sympathieke prijs voor al dit prachtige vlees.


Basaal en Cottontree aangaande het Corona virus

Basaal en Cottontree aangaande het Corona virus

Chefkok Ronald van Roon (Calla's) aangesloten bij Sterrenchefbox

Chefkok Ronald van Roon (Calla's) aangesloten bij Sterrenchefbox