Welkom

Hierbij een selectie van restaurant in Den Haag. Wil jij ook hier vermeld worden? Neem contact met mij op via casper@cavado.nl

Steeds meer Haagse restaurants bieden afhaalmogelijkheden en bezorging tijdens coronacrisis

Steeds meer Haagse restaurants bieden afhaalmogelijkheden en bezorging tijdens coronacrisis

DEN HAAG - De Haagse horeca heeft het zwaar, rede genoeg om de lokale restaurants en ondernemers te blijven steunen. Langzamerhand openen steeds meer horecazaken hun deuren om gasten afhaalmaaltijden aan te bieden. Hieronder een overzicht een aantal Haagse horecazaken waar u eten zou kunnen bestellen of afhalen tijdens de coronacrisis.


Restaurant Oogst & ‘s-Gravenhaagsche Eet en drinkgelegenheid

Chefkok Emma Loef en chefkok Kyan van Bommel hebben samen gerechten gemaakt waar u van kan genieten in het comfort van uw eigen huis. De gerechten zijn een combinatie van deze twee restaurants, met natuurlijk een simpelere uitvoering maar toch de kwaliteit en smaken die u van ons gewend bent. Ook geeft sommelier Frank van Scheijndel er een handige wijntip bij.
De gerechten worden bereid als 'traiteur pakket' en hoeven alleen nog verwarmd te worden, alle instructies worden erbij vermeld. Bestellen kan via restaurant Oogst

‘Leche de Tigre’, gamba en koriander

‘Leche de Tigre’, gamba en koriander

Restaurant Tapisco

Tapisco biedt u de mogelijkheid om een selectie van speciaal samengestelde appetizers en tapas te bestellen en/ of af te halen. (avocado met stellendamse garnalen, boneless ibérico ribs, empanada met rundvlees gehakt (2 stuks), Tapas borrelbox de luxe incl fles Basa Rueda 🍷.

7 dagen per week / Bestellen: t/m 19:00 uur / Take-away: 15:00 - 20:00 uur
Bezorgen donderdag t/m zondag regio Den Haag
: 17:00 - 20:00 uur 

De gerechten worden bereid als 'traiteur pakket' en hoeven alleen nog verwarmd te worden, alle instructies worden erbij vermeld.
Direct bestellen kan bij Tapisco

Tapas borrelbox de luxe incl fles Basa Rueda

Tapas borrelbox de luxe incl fles Basa Rueda


Restaurant Wox

Restaurant Wox, gelegen aan het Lange Voorhout 51, biedt een WOX ‘drive-thru’ aan onder het motto ‘u rijdt wij koken’. Bestellingen kunnen worden opgehaald tussen 14:00 en 22:00, het menu vindt u hier.


Restaurant Calla’s

Calla’s at home

Geniet van een culinair 4-gangen menu (met aperitief hapje en amuse) van Calla's bij u thuis.
Stel zelf uw 4-gangen menu samen uit de selectie aan gerechten.

Chef Ronald van Roon bereidt de gerechten deels voor u klaar, zodat u onder begeleiding van hem enkel de puntjes op de i hoeft te zetten.
Volgt de instructiekaart voor het verwarmen en bekijk de filmpjes voor de opmaak!

Calla's at home is mogelijk op donderdag t/m zondag.

Gebrande Yellowtail Kingfish met couscous van basmatirijst, grapefruit en soja vinaigrette

Gebrande Yellowtail Kingfish met couscous van basmatirijst, grapefruit en soja vinaigrette

Restaurant Kopi Kopi

Liefhebbers van de Indonesische keuken kunnen weer terecht bij het knusse Indonesische restaurant in de Korte Houtstraat 8A. Bij Kopi Kopi kunnen alle gerechten van het reguliere menu worden afgehaald van maandag tot en met zaterdag tussen 16.00 en 19.00 uur. Bestellingen kunnen telefonisch doorgegeven worden via: 070-4126133.



Restaurant Basaal

Restaurant Basaal aan de Dunne Bierkade 3 biedt gasten de mogelijkheid gerechten telefonisch te bestellen en brengt deze vervolgens bij u thuis. De gerechten kunnen gemakkelijk worden opgewarmd en worden afgeleverd met instructies. Voor een actueel overzicht van de gerechten klik hier

Restaurant Basaal-4.jpg

Restaurant Publique

4 Gangen Michelin Bib Gourmand Box (€ 45,- per persoon) of de out-of-the-wine SURPRISE box kan als cadeau gegeven worden aan familie, vrienden of collega’s of als CADEAU voor uw thuis!
Publique biedt tevens de mogelijkheid om een selectie van speciaal samengestelde kant en klare gerechten te bestellen en/ of af te halen. Bestellingen doorgeven kan van 12:00 tot 20:00 uur, bezorgen gebeurt tussen 17:00 en 20:00 uur. Klik hier voor meer informatie.



4 gangen Michelin Bib Gourmand Box (€ 45,- per persoon) en out-of-the-wine SURPRISE box

4 gangen Michelin Bib Gourmand Box (€ 45,- per persoon) en out-of-the-wine SURPRISE box


CottonTree City

Het restaurant aan het Lange Voorhout 98 biedt een City 4 -gangen thuismenu (wisselt om de 2 weken)aan of 1 van onze 8 a la carte gerechten. Bestellen kan tot 14:00 uur ‘s middags , bezorgen en afhalen tussen 17:00 uur en 19:00 uur. Meer informatie vindt u hier.

Rouleau van gemarineerde zalm komkommer | crème van groene mosterd | gepofte wilde rijst

Rouleau van gemarineerde zalm
komkommer | crème van groene mosterd | gepofte wilde rijst


Kompaan Bier

Vanaf heden biedt Kompaan Bier een ‘Drive Through Beer Take Away’ aan. Zeven dagen per week geopend tussen 14:00 en 19:00 uur. Reserveren kan via reserveringen@kompaanbier.nl Meer informatie nodig? Klik hier.

Kompaanbier

Kompaanbier

Encore en Catch by Simonis

Trek in sushi of andere visgerechten in Scheveningen? Ecore en Catch by Simonis bundelen hun krachten samen en bieden al hun gerechten online aan. Afhalen mag, bezorgen kan via Uber eats. Meer informatie is hier te vinden.


Sterrenchefbox

Thuis genieten van een viergangen diner op Michelin niveau met de Sterrenchef Box voor slechts €54,50 per menu! De chefs hebben alle voorbereidingen voor je gedaan en jij hoeft het alleen nog maar op sterren niveau op te maken en uit te serveren.

Jouw kans om thuis een topchef te zijn! De chefs hebben het meeste werk al voor je gedaan zodat jij alleen de puntjes op de i hoeft te zetten. Behalve het instructie- menu zijn de chefs ook "live" bij je. Via de instructiefilms vertelt de chef hoe je de gerechten afmaakt in je eigen keuken.

De chefs:

*PAUL KAPPÉ Monarh Tilburg

*RUTGER VAN DER WEEL Katseveer Wilhelminadorp

*RONALD VAN ROON Calla's Den Haag

*ERIC VAN BOCHOVE 't Vlasbloemeken Koewacht









 

De Kerstdiner-Box is de oplossing om een onbezorgde en smaakvolle Kerst te vieren. 🎄

De Kerstdiner-Box is de oplossing om een onbezorgde en smaakvolle Kerst te vieren. 🎄

Coronacrisis deed deze Haagse restaurants de das om

Coronacrisis deed deze Haagse restaurants de das om