Welkom

Hierbij een selectie van restaurant in Den Haag. Wil jij ook hier vermeld worden? Neem contact met mij op via casper@cavado.nl

Tweede editie The Hague Cocktail Week staat voor de deur

Tweede editie The Hague Cocktail Week staat voor de deur

De Haagse Cocktail Week keert terug voor de tweede editie, die van 1-10 mei 2020 op diverse locaties in de stad plaatsvindt. Nieuwkomers dit jaar zijn; Bierbarry, Blaze en Co, The Gyros Club, Kaai 13, De Kleine Prins, De Pier Pannenkoeken, Little Cuba, Restaurant Ethica, Hendriks Fish en Drinks en Steam.

Via: The Hague Cocktail Week

De barscene van Den Haag heeft de afgelopen jaren een enorme sprong voorwaarts gemaakt. Van slechts een handvol cocktailbars een paar jaar geleden, is het tegenwoordig mogelijk om te genieten van geweldige en fantasierijke drankjes in op cocktail gerichte bars en stijlvolle restaurants op diverse plaatsen in de stad.

Tijdens ‘The Hague Cocktail Week’, bieden bars elk drie promotiecocktails aan voor slechts € 6 per stuk, naast tal van speciale evenementen, masterclasses en proeverijen. Dit jaar presenteert het festival ook een nieuwe mogelijkheid om deel te nemen aan de week; Food Fringe. De geselecteerde restaurants bieden in dit geval één promotiecocktail aan naast 20% korting op het eten.

Om te genieten van €6 cocktails en speciale evenementen tijdens de The Hague CocktailWeek, moet je van tevoren een ‘cocktail week paspoort’ kopen bij een van de deelnemende locatie’s. Paspoorten zijn te koop vanaf donderdag 2 april en in een beperkt aantal 

‘The Hague Cocktail Week’ organisatoren Astrid Philipsen, Owen O'Brien en Nick Mosley zien het evenement niet alleen als een manier voor cocktailliefhebbers om te genieten van eenmalige drankjes in hun favoriete bars, maar ook als een middel om de geweldige cocktail-en restaurant scéne van de stad te introduceren naar een bredere markt.

Gold+Bar+Indigo+_+The+Hague+Cocktailweek-2.jpg
Makro Nederland deelt Michelin plaques uit aan restaurants in Den Haag

Makro Nederland deelt Michelin plaques uit aan restaurants in Den Haag

BIT Grill and Cafe; de hotspot voor vleesliefhebbers op het Buitenhof in Den Haag

BIT Grill and Cafe; de hotspot voor vleesliefhebbers op het Buitenhof in Den Haag