Welkom

Hierbij een selectie van restaurant in Den Haag. Wil jij ook hier vermeld worden? Neem contact met mij op via casper@cavado.nl

(Pop-up) chefkok Sander Beekink opent nieuw restaurant

(Pop-up) chefkok Sander Beekink opent nieuw restaurant

Chefkok Sander Beekink, ook bekent van diverse pop-up diner projecten in Den Haag, opent 1 april zijn eigen restaurant: Brasserie Beekink & Co.

Dit nieuwe etablissement bevindt zich op de hoek van de Valkenboskade en de Thomsonlaan.

Sander Beekink bij SOLBeach in Scheveningen

Op de huidige locatie zit nu restaurant BIS die per 1 april de sleutel overdraagt aan Sander Beekink. Beekink is de laatste jaren chefkok geweest bij strandtent SOLBeach aan de Boulevard van Scheveningen. In de 'stille periode' (de wintermaanden) initieerde hij  pop-up restaurant Zeevlam bij Kantine Visafslag in de 1e haven van Scheveningen.

Ook verzorgde Sander Beekink de opstart van de keuken van Brasserie OCK van Buitenplaats Ockenburgh. en organiseerde een aantal pop-up diners. 

Brasserie Beekink & Co opent haar deuren het 1e weekend van april, na een korte 'verbouwing. Vanaf woensdag t/m zondag kan je hier vanaf 's ochtends 10:00 uur terecht voor het ontbijt, of voor een heerlijke kop koffie, met (huisgemaakte) taart, in een stralend ochtend zonnetje. Gedurende de dag loopt dit over naar de lunch, een gezellige borrel aan het eind van de middag en in het gein van de avond start het diner.

De keukenstijl van Sander Beekink heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een uitgebalanceerde, smaakvolle en creatieve stijl van koken.  Gebaseerd op seizoens producten en eenvoudige ingrediënten creëert hij heerlijke gerechten met smaak. Een lichte voorkeur gaat naar vis (hoe kan het ook anders met zijn roots in Scheveningen), maar creatief koken met diverse groentes (vegetarisch  :) ) en een prachtig stuk vlees braden is voor Sander geen enkel probleem. 

Brasserie Beekink & Co wordt een gezellige, ongedwongen zaak waar je de gehele dag terecht kunt voor een kop koffie, een glas wijn, heerlijke frisse salades en andere lunchgerechten, borrelhappen tot een dagschotel of een creatief gekookt menu.

In de buurt, op de Fahrenheitstraat en de Goudsbloemlaan, bevinden zich een aantal befaamde verswinkels (Dé Kaasspeciaalzaak Ed Boele en Stijlslagerij Englebert waar straks zeker iets op de menukaart terug te vinden is.

Brasserie Beekink & Co
Valkenboskade 622
2563 JP Den Haag
0654630506 (Sander Beekink)

Vanaf 1 april
Woensdag t/m Zondag
10:00 uur - 22:00 uur
http://www.brasseriebeekink.nl/


Sander Beekink

 

 

Een èchte Haagse bierbrouwerij: Kompaan Bier

Een èchte Haagse bierbrouwerij: Kompaan Bier

Ontbijten, lunchen of dineren met Pasen bij 't Goude Hooft

Ontbijten, lunchen of dineren met Pasen bij 't Goude Hooft