Welkom

Hierbij een selectie van restaurant in Den Haag. Wil jij ook hier vermeld worden? Neem contact met mij op via casper@cavado.nl

Pop-up restaurant Brasserie OCK bij buitenplaats Ockenburgh

Pop-up restaurant Brasserie OCK bij buitenplaats Ockenburgh

In het weekend van 12 en 13 september, tijdens de Open Monumentendag, opent Brasserie Ock voor de eerste keer haar deuren. Op buitenplaats Ockenburgh, in het stadsdeel Loosduinen van de Hofstad, vindt momenteel een lang gehoopte metamorfose plaats, na jarenlange tijd van onzekerheid en verval van de buitenplaats.

Het in vervallen staat verkerende monument hangt als een blok aan de been van gemeente Den Haag na mislukte pogingen van renovatie door diverse projectontwikkelaars. Totdat het burgerinitiatief, door voornamelijk buurtbewoners en belanghebbende verenigingen van Landgoed Ockenburgh, de handen ineen sloegen met "plan B" 

Buitenplaats Ockenburgh: een plek om met elkaar aan de slag te gaan, elkaar te ontmoeten, met elkaar aan de praat te raken, heerlijk te eten en te leren. Een plek voor een podium met laagdrempelige optredens, een plek waar culturele, maatschappelijk verantwoorde en sportieve evenementen/activiteiten worden georganiseerd en Brasserie OCK waar men een kopje koffie kan nuttigen, een lunch of een diner.

Op zaterdag 12 september en zondag 13 september zal chefkok Sander Beekink (chefkok SOL beach en initiator pop-up restaurant Zeevlam) Brasserie OCK openen met een culinair pop- up diner van 4-gangen voor €24,50 p.p. 

Reserveren kan voor 10 september via info@brasserieock.nl 




Openingsweekend Brasserie Ock, buitenplaats Ockenburgh

Openingsweekend Brasserie Ock, buitenplaats Ockenburgh

Scheveningen Boulevard by night