koken & tafelen algemeen
Casper van Dort by Michiel de Vlieger

Welkom

Hierbij een selectie van restaurant in Den Haag. Wil jij ook hier vermeld worden? Neem contact met mij op via casper@cavado.nl

ICEx Chef Exchange Bas Oonk & Simon McKenzie

ICEx Chef Exchange Bas Oonk & Simon McKenzie

Maandag 17 augustus was de Chefs uitwisseling bij restaurant Basaal Icex Chefs Exchange. Simon McKenzie van het **** The Old Government House Hotel & Spa uit  Guernsey stond achter het fornuis bij restaurant Basaal. 

Chef Simon McKenzie heeft bij meerdere Sterrenchefs in London gekookt o.a. Gordon Ramsey en Marco Pierre White. Tijdens het Guerney Food festival van 18 september t/m 27 september kookt Bas Oonk van restaurant Basaal als uitwisseling in Guernsey in het Old Government House koken.

Jazz in de Gracht 2015 druk bezocht

Jazz in de Gracht 2015 druk bezocht

Èchte Haagse Gin: GOODMANS Gin

Èchte Haagse Gin: GOODMANS Gin