koken & tafelen algemeen
Casper van Dort by Michiel de Vlieger

Welkom

Hierbij een selectie van restaurant in Den Haag. Wil jij ook hier vermeld worden? Neem contact met mij op via casper@cavado.nl

Èchte Haagse Gin: GOODMANS Gin

Èchte Haagse Gin: GOODMANS Gin

Goodmans gin uit Den Haag, is een premium distilled dry gin die op ambachtelijke wijze wordt geproduceerd. De gin heeft een fundament van 100% graanalcohol. Deze zachte en natuurlijke basis is naar eigen receptuur verrijkt met een aantal botanische ingredienten en vervolgens gedistilleerd.

Het eindproduct is een eerlijke, toegankelijke gin waar wij bijzonder trots op zijn. Goodmans gin is zacht, fris, mild aromatisch en mooi in balans. Met een alcohopercentage van 44% heeft de gin een bovengemiddeld karakter. Evenwel laat Goodmans gin zich prima puur genieten en leent zich uitstekend tot het maken van een mix.

Het toevoegen van een mooie natuurlijke tonic (Fever-Tree Mediterranean Tonic) en bijvoorbeeld gember, limoen of grapefruit gepresenteerd in een groot bol wijnglas, maakt de perfecte gin tonic. Voor meer inspiratie bezoek de website van Goodman's Gin.

Verkooppunt: Marius Jouw Wijnvriend, Piet Heinstraat 93 Den Haag

 

ICEx Chef Exchange Bas Oonk & Simon McKenzie

ICEx Chef Exchange Bas Oonk & Simon McKenzie

Pop-up restaurant door restaurant Basaal en Kaas en Worst

Pop-up restaurant door restaurant Basaal en Kaas en Worst