koken & tafelen algemeen

Wie jarig is trakteert!

Afgelopen maand vierde ’t Goude Hooft alweer haar 3e verjaardag. En wie jarig is trakteert! ‘Wanneer een restaurant zoveel jaar open is, zie ik regelmatig dat men simpelweg een kortingsactie op een menu hanteert, maar dat is de makkelijkste weg en niet origineel’, aldus Jan van Asselt, eigenaar van ’t Goude Hooft. ‘Ik heb met mijn managementteam besproken dat ik iets voor een ander, die het echt verdiend heeft, wil doen’. En zo geschiedde… Op de verjaardag, 4 juni, heeft ’t Goude Hooft een Facebook actie opgezet, waarbij men een overnachting in één van de 8 luxe suites, inclusief ontbijt, diner en 2 bioscoopkaartjes kon winnen. Men maakte hier kans op door te reageren aan wie zij dit cadeau wilde doen en natuurlijk ook waarom.


Binnen korte tijd kwam er een stroom aan reacties binnen en hebben bijna 13.000 mensen dit bekeken. De reacties waren zeer divers, van ‘voor zijn verjaardag’ tot ‘zij werkt zo hard’ en van ‘zij staat altijd voor me klaar’tot ‘omdat hij nog nooit in Den Haag is geweest’. Na alle reacties te hebben doorgenomen is onlangs de prijs overhandigd aan de moeder van Alice Prenger. ‘Na het lezen van deze reactie kregen we allemaal kippenvel’ vertelt Jan.
‘Alice Prenger en haar moeder hebben wij uitgenodigd in ’t Goude Hooft om de prijs te komen ontvangen’, aldus Gerben van den Berg, salesmanager, ‘De moeder van Alice vertelde direct dat ze enorm blij was met deze prijs, want haar dochter had haar, zonder dat zij het wist, genomineerd omdat mevrouw op 24 december haar man heeft verloren, na een ziektebed van 2 weken, en dat zijzelf momenteel in reservetijd leeft. Dat ze dit mocht meemaken vond zij heel bijzonder. Omdat ze ’t Goude Hooft nog van vroeger tijden kende, vond ze het zeer interessant om te zien dat het huidige Goude Hooft nu ook een feestzaal, Club 1660, heeft, een trouw-/vergader-/dinerzaal, de Ridderzaal en 8 luxe suites.’ Binnenkort zal de moeder van Alice gaan genieten van een heerlijk diner, overnachting en luxe ontbijt!