koken & tafelen algemeen
Casper van Dort by Michiel de Vlieger

Welkom

Hierbij een selectie van restaurant in Den Haag. Wil jij ook hier vermeld worden? Neem contact met mij op via casper@cavado.nl

International Whisky Festival 2015 Den Haag

International Whisky Festival 2015 Den Haag

In de Grote Kerk in Den Haag vindt op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 november het International Whisky Festival 2015 plaats. In 2000 werd het festival in het leven geroepen om mensen kennis te laten maken met de “Godendrank” whisky. Een toegangsbewijs kost 45 euro. Daarvoor kun je vier uur lang whisky proeven, over whisky praten en erover leren. Ook zijn er korte introductiecursussen voorafgaand aan het festival.
LET OP!! Alle sessies zijn uitverkocht!! Leden van de International Whisky Society(IWS) kunnen tot 7 november, op basis van hun lidmaatschap, nog boeken voor de 4 “normale” sessies. Bekijk hier de website voor alle informatie.

Sinterklaasontbijt op zondag 29 november bij 't Goude Hooft

Sinterklaasontbijt op zondag 29 november bij 't Goude Hooft

Restaurant Calla's nr 17 in Lekker top 100 2016

Restaurant Calla's nr 17 in Lekker top 100 2016