koken & tafelen algemeen
Casper van Dort by Michiel de Vlieger

Welkom

Hierbij een selectie van restaurant in Den Haag. Wil jij ook hier vermeld worden? Neem contact met mij op via casper@cavado.nl

Restaurant Calla's nr 17 in Lekker top 100 2016

Restaurant Calla's nr 17 in Lekker top 100 2016

Restaurant Calla's in Den Haag is het hoogst genoteerde restaurant uit onze regio in het culinaire vakblad Lekker. Calla's staat in de restaurantgids op de 17e plaats. Dat is een plaats lager in vergelijking met vorig jaar.

In de top 50 van de Lekker, die maandagochtend bekend is gemaakt, staat slechts één ander restaurant uit deze regio. Dat is Seinpost op Scheveningen. Seinpost bezet de 37e positie.

Calla's krijgt complimenten voor de smetteloze inrichting en het voorkomende en goed geklede personeel, maar het eten mag van de juryleden 'ietsje spannender'. 

'Nogal saaie ambiance' 

Seinpost krijgt complimenten over het eten, maar minpunt is volgens de jury 'de nogal saaie ambiance': een 'steriele halfronde ruimte met veel licht en wit'. Vorig jaar stond Seinpost nog 35e in de Lekker-restaurantgids.

Het Haagse Han Ting Cuisine bezet in de Lekker de 73ste plaats, Kaagjesland in Reeuwijk staat op 78, Latour in Noordwijk op 79 en Hofstede Meerzicht in Zoetermeer eindigt op de 95ste positie. 

 

International Whisky Festival 2015 Den Haag

International Whisky Festival 2015 Den Haag

Home Made Market | Pier Scheveningen

Home Made Market | Pier Scheveningen