Zeevlam bij SOL Beach

Op vrijdag 16 oktober en zaterdag 17 oktober organiseert chefkok Sander Beekink van SOL Beach in Scheveningen, de bekende Zeevlam popup diners aan het strand. SOL Beach is nog 2 weken geopend en sluit haar deuren na zondag 25 oktober (laatste dag). Sander Beekink is de initiator van Zeevlam popup diners, in de periode dat het strandseizoen afgelopen is kookte en organiseerde hij Zeevlam in Kantine Visafslag.

Het Zeevlam menu bij SOL Beach bestaat voornamelijk uit vis en wild:

Salade van courgette, vongole, hazelnoten en cremolata

***

Gestoofde hertenwang met jus de veau en gebakken spruitenbladeren. 

***


Gebakken pietermanfilet met aardappelpuree, pastinaak en gebakken pompoen


Of


Tri tip steak gebakken in eendenvet met huisgemaakte zuurkool en rode wijn stroop

***


Perentaart met vanille room en vijgen. 

Menu is €29,50 p.p. reserveren via offerte@solbeach.nl of 06 21295538