koken & tafelen algemeen
Back to All Events

Avenue Culinaire, zoektocht naar wijnen en gerechten

  • Avenue Culinaire Dunne Bierkade Den Haag, ZH, 2512 Netherlands (map)

Avenue Culinaire, zoektocht naar wijnen en gerechten


Doe mee met de toer rond 10 uitspanningen op en om de Bierkade, het Groenewegje en het Huijgenspark. Tussen 14.00 en 17.00 uur zorgen de keukens van de daar gevestigde restaurants voor een canapé, een bord in tapas-sfeer en eenwijnproeverij, ieder restaurant met zijn eigen specifieke smaakpalet, van copieus diner tot super snack.

Er is géén betere manier om nieuwe of gevestigde restaurants of eetcafés te leren kennen. Horecagelegenheden die in elk geval meedoen zijn: Basaal, De Kikker, De Bordelaise, De Overkant, De Paas, Dorst, De Kade, M Restaurant, Kaas en Worst, en Pan y Vino. Dat je alleen mee kan doen als je 18 jaar of ouder bent, noemen we voor de zekerheid toch even.

Jazz in de Gracht