koken & tafelen algemeen
Back to All Events

TodaysArt Festival Pier Scheveningen


  • De Pier Scheveningen 43 Strandweg Den Haag, ZH, 2586 Nederland (map)

TodaysArt Festival 2015 - hét festival voor hedendaagse kunst en muziek

De elfde editie van TodaysArt zal plaatsvinden op De Pier. Werken, performances, interventies en presentaties zullen op en rond De Pier te zien zijn en 's avonds kan je dansen boven de golven in een van de twee clubs op het Zuideiland. Precies 50 jaar geleden was De Pier, de locatie voor 'ZERO on Sea', een grootschalige manifestatie van de vooruitstrevende kunstbeweging ZERO.

Op 25 september 2015 opent TodaysArt het culturele programma van De Pier met een op ZERO geïnspireerd festival met hedendaagse makers. Het festival strekt zich uit over de volledige breedte van De Pier en zijn omgeving op vrijdag 24 en zaterdag 25 September, het festival start op donderdag 24 September met het 4DSOUND programma in de Electriciteitsfabriek, dit programma loopt door tot en met zondag 27 september.

Het Vliegerfeest is op zaterdag 26 en zondag 27 september gratis te bezoeken van 12.00 tot 17.00 uur ten noorden van De Pier.

Voor meer informatie: todaysart.nl
Tickets: https://todaysart.stager.nl/web/tickets

 

Earlier Event: September 20
Swan Market Den Haag
Later Event: September 25
Rrrollend Den Haag - Foodtruck Festival