koken & tafelen algemeen
Back to All Events

Swan Market Den Haag


  • Swan Market Den Haag Kerkplein Den Haag, ZH, 2513 Netherlands (map)

Live muziek, ontelbaar veel leuke items! Natuurlijk ook wéér, maar nog méér (h)eerlijk eten & drinken! Super leuke kinderpret en andere verassingen ;)

Concept:
Swan Market is een lifestyle markt, waar een erg divers creatief aanbod te vinden is. Handgemaakte sieraden, accessoires, fashion, vintage, kids items, betaalbare kunst en toffe interieur items worden aangeboden door de creatieve deelnemers van Swan Market. Naast al het shop-plezier word je verwend met (h)eerlijke eten & drinken, aangeboden door authentieke Food trucks en live muziek van opkomende tot gerenomeerde artiesten.

Sfeer:
De gezelligheid bij Swan Market wordt gecreëerd door de variëteit aan bezoekers; een goede mix tussen jong en oud, stelletjes en gezinnen met kinderen, het loopt door elkaar en maakt plezier met elkaar.