koken & tafelen algemeen
Back to All Events

Pop-up Restaurant Brasserie OCK, Buitenplaats Ockenburgh

  • Brasserie OCK, Buitenplaats Ockenburgh 4 Monsterseweg Den Haag, ZH, 2553 RL Netherlands (map)

In het weekend van 12 en 13 september, tijdens de Open Monumentendag, opent Brasserie Ock voor de eerste keer haar deuren. Op buitenplaats Ockenburgh, in het stadsdeel Loosduinen van de Hofstad, vindt momenteel een lang gehoopte metamorfose plaats, na jarenlange tijd van onzekerheid en verval van de buitenplaats.

Het in vervallen staat verkerende monument hangt als een blok aan de been van gemeente Den Haag na mislukte pogingen van renovatie door diverse projectontwikkelaars. Totdat het burgerinitiatief, door voornamelijk buurtbewoners en belanghebbende verenigingen van Landgoed Ockenburgh, de handen ineen sloegen met "plan B" 

 

Op zaterdag 12 september en zondag 13 september zal chefkok Sander Beekink (chefkok SOL beach en initiator pop-up restaurant Zeevlam) Brasserie OCK openen met een culinair pop- up diner van 4-gangen voor €24,50 p.p. 

Reserveren kan voor 10 september via info@brasserieock.nl

Earlier Event: September 12
Justin Brown @ Zeevlam