koken & tafelen algemeen
Back to All Events

De Parade Westbroekpark


  • De Parade Den Haag 35B Kapelweg Den Haag, ZH, 2587 BK Nederland (map)

Met een aantal Parade-klassiekers en een jubileumvoorstelling viert de Parade deze zomer haar 25e verjaardag. In totaal staan er ruim 100 theater-, dans- , mime- en muziekvoorstellingen op het programma, merendeel speciaal voor de Parade gemaakt. Het rondreizende theaterfestival start in in Rotterdam, om vervolgens met haar tenten en restaurants door te reizen naar Den Haag, Utrecht en Amsterdam, waar de Parade haar tournee op zondag 23 augustus afsluit.

Naast de avondvoorstellingen, is er iedere dag ook een KinderParade met een uitgebreid scala aan theatervoorstellingen, muziekoptredens en workshops. Elke dag kan je timmeren en schilderen bij Villa Lila, dansen in de Silent Disco, zelf poffertjes bakken en natuurlijk een kindervoorstelling bezoeken.

Op de Parade kunt u heerlijk eten en drinken, van kleine hapjes tot uitgebreide diners, van kleurrijke cocktails tot een brede keuze aan wijnen. De Paradekeukens serveren tot laat in de avond of tot het op is. Bij sommige restaurants is het mogelijk om vooraf te reserveren. Alle restaurants op de Parade werken vanaf 2012 met duurzaam vlees, vis en gevogelte.

Bij de Wijnbar op de Parade kunt u elf soorten wijnen en drie soorten bubbels proeven. Er zijn frisse, zomerse witte wijnen en gekoelde rode wijn. Is het regenachtig, probeer dan de rode wijnen. Alle wijnen worden per glas geschonken. Zo vindt u altijd een wijn die past bij het eten van de verschillende Paradekeukens.