koken & tafelen algemeen
Back to All Events

Flagship Market – Zeeheldenkwartier Den Haag

De Prins Hendrikstraat en het Prins Hendrikplein midden in het Zeeheldenkwartier was sinds 2011 2x per jaar het toneel voor de original Home Made Market! Deze leuke, jonge, hippe (hippie) buurt in Den Haag is de plek waar de Home Made Market ontstaan is. Veel jonge gezinnen met kinderen, die best wat te besteden hebben. Het publiek is niet bijzonder merk gevoelig, maar wel trendy en vooral geïnteresseerd in unieke spullen. Het Zeeheldenkwartier staat echter niet stil en nu vinden we het tijd om de Home Made Market te “upgraden” naar een nog unieker, specialer concept: de Flagship Market!  

De Flagship Market moet net zoals een flagship store het paradepaardje van onze Lifestyle Markets worden. In 2015 biedt de Flagship Market maar liefst 6x per jaareen unieke speciale beleving van muziek, kunst, smaak en gewoon lol! De plek voor unieke, lekkere, vintage, biologische en ecologische producten. Kortom een geweldige markt voor speciale zaken in het Zeeheldenkwartier, maar ook voor unieke webwinkels die eens off-line willen met hun creatieve-, vintage-, design- & kinderspullen en natuurlijk boeken, antiek en curiosa.

Earlier Event: June 28
Lunch Restaurant Calla's @ Zeevlam
Later Event: July 3
De Parade Westbroekpark