koken & tafelen algemeen
Back to All Events

Home Made Market

Home Made Market Prinsestraat in het Hofkwartier

Het unieke concept “Home Made Market” is een uniek lifestyle evenement met kunst, unieke huisgemaakte producten, natuurlijk veel lekkers, muziek en vooral veel lol! Kortom met de Home Made Market wordt het altijd een mieterse dag! Het Home Made Market concept is geboren in het hippe Zeeheldenkwartier, op deze locatie komen wij dit jaar met een nieuw (Home Made) concept, de Flagship Market elke laatste zondag van de maand! Een nog leuker lyfestyle evenement, waar nog meer te beleven, proeven en genieten is. 

Ook dit jaar weer de Home Made Market in het Hofkwartier te Den Haag! De Prinsestraat, Rondom de Grote Kerk en het Kerkplein zijn de hoofdstraten van het chique maar toch ook hippe Hofkwartier!

Vanuit het centrum van Den Haag verstopt in het historische Hofkwartier achter de Grote Kerk ligt de Prinsestraat. Dit is waar Hip Den Haag z’n slag slaat in de trendy mode en accessoire zaken, designwinkels en kunstgaleries. Naast het gevarieerde winkelaanbod ontpopt deze straat zich meer en meer als een avenue culinaire. In de restaurants smelten trendy en authentiek samen in de Italiaanse, Franse, Californische en Aziatische keuken.

[DSCN5409] Het Hofkwartier zit op de rand van het Centrum van Den Haag en dicht tegen het Zeeheldenkwartier, de plek waar de Home Made Market ontstaan is. Een perfecte locatie om naast de trouwe bezoekers uit het Zeeheldenkwartier ook de rest van Den Haag kennis te laten maken met de Home Made Market. Veel tweeverdieners met hun eerste kind, die best wat te besteden hebben. Het publiek is vergelijkbaar met het Zeeheldenkwartier. Niet bijzonder merk gevoelig, maar wel trendy en vooral geïnteresseerd in unieke spullen. Sinds vorig jaar is de Home Made Market ook hier een grandioos succes gebleken! Een geweldige markt voor kunst, trends en unieke webwinkels die eens off-line willen met hun creatieve-, vintage-, design- & kinderspullen en natuurlijk boeken, antiek en curiosa.

Eigenlijk kan er van alles verkocht worden, zolang het maar geen massaproductie betreft. De Home Made Market onderscheid zich door de unieke producten uit kleine producties, die hier verkocht worden!