koken & tafelen algemeen
Back to All Events

Internationale Whisky Festival Den Haag


  • International Whisky Festival Den Haag 5-9 Torenstraat Den Haag, ZH, 2513 Nederland (map)

In de Grote Kerk in Den Haag vindt op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 november het International Whisky Festival 2015 plaats. In 2000 werd het festival in het leven geroepen om mensen kennis te laten maken met de “Godendrank” whisky. Een toegangsbewijs kost 45 euro. Daarvoor kun je vier uur lang whisky proeven, over whisky praten en erover leren. Ook zijn er korte introductiecursussen voorafgaand aan het festival.
LET OP!! Alle sessies zijn uitverkocht!! Leden van de International Whisky Society(IWS) kunnen tot 7 november, op basis van hun lidmaatschap, nog boeken voor de 4 “normale” sessies. Bekijk hier de website voor alle informatie.

Earlier Event: November 8
Den Haag over de Kook
Later Event: November 15
Basaal beim Paas