koken & tafelen algemeen
Back to All Events

VISSCH Culinair visfestival


  • VISSCH 1 Visafslagweg Den Haag, ZH, 2583 DM Nederland (map)

Het culinaire visfestival VISSCH plaatst de visserij in dit nieuwe perspectief en laat bezoekers ervaren wat Scheveningse vis is; de bereiding en het proeven zijn uitgangspunten tijdens dit festival waarin visserij, horeca en consument elkaar ontmoeten in de Scheveningse visafslag. VISSCH laat de visliefhebber zien en proeven wat Scheveningen, haar visserij en restaurants allemaal te bieden hebben! Het festival is de start van het herfst- en winterseizoen voor culinair Scheveningen en Den Haag!

IN DE SCHEVENINGSE VISAFSLAG
Het evenemententerrein bevindt zich dit jaar in de visafslag van Scheveningen met, door de open deuren heen, uitzicht op de haven. In de afslag staan sfeervolle eettentjes, foodtrucs en terrassen waar u van alle culinaire verrassingen kunt genieten. Daarnaast wordt u verrast met een muzikale en inhoudelijke programmering.

ENTREE
Entree is gratis, de ingang van het festival is aan de Visafslagweg, dus niet aan de waterkant.

Vrijdag 9 oktober
16:00 tot 23:00 uur
Zaterdag 10 oktober
16:00 tot 23:00 uur
Zondag 11 oktober
12:00 tot 19:00 uur


Earlier Event: October 4
Marché Royal - Hofkwartier
Later Event: October 12
Fijnproeven in regio Haaglanden