Back to All Events

Home Made Market op de Pier

  • Kust op de Pier 132 Strandweg Den Haag, ZH, 2586 JW Nederland (map)

Dat Den Haag een bron is van creativiteit en ondernemerschap bewijst de Home Made Market, ooit begonnen als jaarlijkse biologische markt en onder initiatief van buurtbewoners en lokale ondernemers uitgegroeid tot een lifestyle-evenement waar mensen uit de hele stad en omstreken van kunnen genieten. 
 

Het aanbod is breed: eten, mode, kunst, interieur design, sieraden en accessoires, vintage, en zelfs workshops, life muziek en theater, maar één ding staat centraal: alles wat de markt biedt is uniek, geproduceerd in kleine oplagen of handgemaakt. Ook voor de allerkleinsten is er een uitbundig activiteitenprogramma, waaronder spelletjes, poffertjes bakken, knutselen, pony ritjes en een Bunji trampoline.


De organisatie van het evenement is in handen van Fresh Events, een Haags evenementenbureau dat zich specialiseert in markten. Maar Home Made Market is meer dan een markt alleen: het biedt kleine creatieve ondernemers een platform, en bezoekers de mogelijkheid om in aanraking te komen met unieke lokale producten en diensten. 

 


Earlier Event: October 12
Fijnproeven in regio Haaglanden
Later Event: October 31
Foodfilm festival VIS