Welkom

Hierbij een selectie van restaurant in Den Haag. Wil jij ook hier vermeld worden? Neem contact met mij op via casper@cavado.nl

De Makelaar in Breda: Mechel Makelaardij uit Princenhage

De Makelaar in Breda: Mechel Makelaardij uit Princenhage

-advertorial-

Mechel Makelaardij Breda Princenhage

Met 20 jaar ervaring bieden wij je een vertrouwde ervaring met persoonlijke aandacht. Mechel van Dort en Josien Visser-van Dort zijn beide makelaar/taxateur; Josien is daarnaast gespecialiseerd in seniorenmakelaar. Bibian Biezeveld-Dekkers ondersteunt het team met werkzaamheden op kantoor en buiten de deur. Ons kantoor is gevestigd in Breda, in de oude kern van Princenhage.

Wij helpen je bij het kopen, verkopen en taxeren van je huis in Breda en de naastgelegen plaatsen zoals Etten-Leur, Prinsenbeek, Teteringen, Rijsbergen, Ulvenhout, Terheijden, Bavel, Chaam en Effen.

Voor het kopen en verkopen van je huis helpen wij je met onze ervaring, zonder opstartkosten en betaal je ons alleen bij de sleuteloverdracht. Discreet komen wij bij je op de thee, met onze oranje Fiat 500, om ons voor te stellen en te vertellen wat onze verkoopstrategie is. Bij ons staat service voorop.

Seniorenmakelaar

Josien, onze seniorenmakelaar, is er voor u als u op het punt staat een belangrijke beslissing te nemen. Of u nu kleiner wilt gaan wonen, gelijkvloers, of vanwege gezondheidsproblemen moet verhuizen, wij staan voor u klaar. Ons bellen is al een grote stap en wij begeleiden u door het hele proces. Maar wat betekent het precies om een seniorenmakelaar te zijn? Het betekent u net wat meer aandacht geven en het advies geven dat we onze moeder, vader, opa of oma ook zouden geven. Kortom: een degelijk en vertrouwd advies. Wij gaan net even een stapje verder en nemen, als dat nodig is, de zorg uit uw handen. Het is al spannend genoeg om een woning te verkopen, dus laten we het proces samen zo aangenaam mogelijk maken. Josien staat voor u klaar om u te helpen bij al uw verhuis- en aankoopvragen.

Breda
Breda staat bekend als levendige bourgondische stad met de Grote Kerk en diverse musea. In de binnenstad van Breda is een groot aanbod van winkels van zowel winkelketens als speciaalzaken, diverse restaurants, is het Chassé theater en bioscoop Pathé. Het centrum van Breda heeft een groot aantal evenementen zoals het carnaval, Singelloop en diverse muziekfeesten zoals Jazz festival en Breda Live. Breda heeft een ruim aanbod van middelbare en hogescholen. In Breda is een schaatsbaan, zijn meerdere zwembaden en zijn veel sportvoorzieningen. Aan de rand van Breda zijn het Mastbos en het Liesbos gelegen. Breda is gunstig gelegen ten opzichte van diverse grote steden in Nederland en België die zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken zijn.  

Bavel
Bavel is een dorp in de gemeente Breda. Bavel ligt ten zuidoosten van Breda. Het dorp heeft een kleine kern met winkels, twee basisscholen en een rijk verenigingsleven met onder andere voetbal-, judo-, tennis- en carnavalsverenigingen. 

Chaam
Chaam is een dorp gelegen tussen Ulvenhout en Baarle-Hertog en is vooral bekend door de wielerwedstrijd “de 8 van Chaam”. Chaam heeft divers aanbod van winkels, twee basisscholen en meerdere sportclubs zoals een voetbal-, tennis- en een paardensportvereniging. Rondom Chaam zijn uitgestrekte natuurgebieden zoals de Chaamse Bossen.  

Effen 
Effen is een klein kerkdorp dat tot 1942 in de gemeente Princenhage heeft gelegen en sindsdien onderdeel is van de gemeente Breda. Effen is gesitueerd aan de zuidkant van Breda, tussen Breda (Princenhage) en Rijsbergen. In Effen is een buurthuis, een basisschool, een brievenbus, een paar horecagelegenheden, een autorijschool en een manege. 


Etten-Leur
Etten-Leur bestaat uit dertien wijken: Baai, Banakkers, Buitengebied, Centrum West, Centrum Oost, De Grient, De Keen, Etten-Leur-Noord, Grauwe Polder, Hoge Neerstraat, Hooghuis, Sanderbanken en Schoenmakershoek. In Etten-Leur is een groot winkelcentrum waar zowel landelijke ketens als plaatselijke ondernemingen en horecagelegenheden zijn gevestigd. In Etten-Leur is een middelbare school en zijn meerdere basisscholen, is een overdekt zwembad, zijn diverse sportvoorzieningen en is een treinstation.    

Prinsenbeek
Prinsenbeek is bij velen bekend als Boemeldonck tijdens carnaval met als hoogtepunt de grote optocht op canavalszondag waar duizenden mensen op af komen. Prinsenbeek wordt gezien als dorp binnen Breda met een mooi centrum met een ruim aanbod aan winkels. Er zijn diverse basisscholen en sportclubs. Prinsenbeek is ideaal gelegen aan de A16 en heeft een treinstation.

Rijsbergen 
Rijsbergen is een dorp in de gemeente Zundert. Rijsbergen wordt omringd door landbouwgebied en een aantal grotere natuurgebieden zoals de Pannenhoef, de Vloeiweide en de Krabbebossen. In Rijsbergen zijn  winkels voor de dagelijkse boodschappen, is een basisschool en zijn er diverse sportvoorzieningen.
  
Teteringen
Teteringen is een dorp en voormalig kerkdorp in de gemeente Breda. Teteringen is gelegen tussen Breda en Oosterhout. In Teteringen zijn winkels voor de dagelijkse boodschappen en meerdere basisscholen. Teteringen heeft onder andere een voetbal-, hockey- en tennisverenging en een golfclub.  

Terheijden
Terheijden is gelegen in de gemeente Drimmelen, op korte afstand fietsen of auto rijden van Breda. Terheijden ligt aan rivier de Mark. Ten zuiden van het dorp begint het Markkanaal dat een verbinding vormt tussen de Mark en het Wilhelminakanaal. Terheijden heeft een jachthaven langs de rivier de Mark. In Terheijden zijn diverse winkels, drie basscholen, diverse sportverenigingen en is er een zwembad. 

Ulvenhout
Ulvenhout is een dorp in de gemeenten Breda en Alphen-Chaam. Het ligt een kilometer ten zuidoosten van Breda, grenzend aan de rijksweg A58. De kom van Ulvenhout behoort tot de gemeente Breda. In Ulvenhout is een ruim winkelaanbod, zijn twee basisscholen, diverse sportclubs en is het Ulvenhoutse bos.

Sterrenchef Ronald van Roon, Calla's * deelnemer bij SterrenPreuvenement

Sterrenchef Ronald van Roon, Calla's * deelnemer bij SterrenPreuvenement

Kerst in Den Haag, deze restaurants zijn open en hebben een Kerstmenu

Kerst in Den Haag, deze restaurants zijn open en hebben een Kerstmenu