Welkom

Hierbij een selectie van restaurant in Den Haag. Wil jij ook hier vermeld worden? Neem contact met mij op via casper@cavado.nl

Nieuwe BIB Gourmands in Den Haag

Nieuwe BIB Gourmands in Den Haag

De Michelingids wordt in 2022 online (niet meer op papier) gepubliceerd, deze wordt 30 mei a.s. gelanceerd. Ieder jaar is dit weer spannend of er nieuwe sterren of een BIB Gourmand uitgereikt worden en behouden. Via twitter https://twitter.com/MICHELINgidsBNL maakt de gids de gehele maand nieuwe BIB Gourmands bekend.

Op 4 mei kreeg Restaurant Basaal het heugelijke nieuws via twitter dat zij een BIB Gourmand ontvangen in 2022! Tussen de lock-downs begonnen Chef Daan en gastvrouw Edmée hen nieuwe zaak die ze eigenlijk gelijk konden sluiten.

Met het doel voor ogen om weer te verschijnen in de gidsen met hen eigen kookstijl is dit in korter tijd goed gelukt!


Ook restaurant de Basiliek in de Korte Houtstraat, nabij het Plein krijgt de BIB Gourmand in 2022.

Een Bib Gourmand wordt toegekend aan restaurants waar men voor om en bij de 39 euro drie volwaardige gangen naar keuze kan eten. Het zijn restaurants die bekend staan om hun generositeit en geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Dat gaat van traditionele Aziatische zaken tot restaurants waar zeer creatieve chefs aan de slag zijn.

Een Bib Gourmand heeft een zekere filosofie en streeft steeds naar een geweldige verhouding tussen prijs, kwaliteit en plezier.

Haagse Wereld Hapjes 3 t/m 6 juni Lange Voorhout

Haagse Wereld Hapjes 3 t/m 6 juni Lange Voorhout

Mama Kelly Den Haag sluit deuren en wordt Loetje

Mama Kelly Den Haag sluit deuren en wordt Loetje