Welkom

Hierbij een selectie van restaurant in Den Haag. Wil jij ook hier vermeld worden? Neem contact met mij op via casper@cavado.nl

Macerado days Pisco1615

Macerado days Pisco1615

๐Œ๐€๐‚๐„๐‘๐€๐ƒ๐Ž ๐ƒ๐€๐˜๐’ ๐Ÿธ

๐Ÿ๐Ÿ”-๐Ÿ‘๐ŸŽ ๐Ž๐ค๐ญ๐จ๐›๐ž๐ซ ๐š ๐ฌ๐ฉ๐ž๐œ๐ข๐š๐ฅ ๐๐ข๐ฌ๐œ๐จ๐Ÿ๐Ÿ”๐Ÿ๐Ÿ“ ๐œ๐จ๐œ๐ค๐ญ๐š๐ข๐ฅ


Bij de kick-off in Den Haag was te gast Brand ambassador ๐๐š๐จ๐ฅ๐š ๐๐ข๐ฌ๐š๐ง๐จ en de ambassadrice van Peru mevrouw ๐Œ๐š๐ซ๐ข๐ฌ๐จ๐ฅ ๐…๐ฅ๐š๐ฏ๐ข๐š ๐€๐ ๐ฎ๐ž๐ซ๐จ ๐‚๐จ๐ฅ๐ฎ๐ง๐ ๐š.


๐Œ๐š๐œ๐ž๐ซ๐š๐๐จ is de Spaanse vertaling van het woord: infusie, het proces van het infuseren van kruiden, specerijen of zelfs groenten en vlees met een gedistilleerde drank zoals Pisco 1615.


Bodega San Nicholรกs โ€“ Pisco 1615 wordt geproduceerd door Bodega San Nicholรกs in Santa Cruz de Lanchas, Valle de Pisco, Peru. De naam verwijst naar het jaartal 1615. In historische documenten uit dit jaartal wordt namelijk het bestaan van druiven, de aanpassing van de druiven aan het klimaat en de bodemgrond in Pisco en de productie van de eerste Piscoโ€™s beschreven. Bodega San Nicholรกs gebruikt eigen wijngaarden om โ€œmustsโ€ en druivensappen te onttrekken.


Op het logo van 1615 Pisco zijn de velden, de ketel en de wijnhuizen van deze oude haciรซnda van de Jezuรฏeten afgebeeld als verwijzing naar de rijke geschiedenis. Pisco 1615 wordt gedistilleerd uit nieuwe en recent gefermenteerde wijn, die zijn gemaakt van de beste druiven. Er worden geen andere ingrediรซnten toegevoegd, omdat het suikergehalte van de druiven al hoog genoeg is en voldoende natuurlijke gisten bevat.

De piscoโ€™s worden gedistilleerd tot een alcoholpercentage van 42% en worden verder op geen enkele wijze aangemengd of bewerkt.


๐๐ข๐ฌ๐œ๐จ & ๐‘๐จ๐ฌ๐ž๐ฌ

Pisco 1615 Puro Quebranta | Rose | Lime | Sugar | Grapefruit

Lekker top 500 2023 Calla's op nummer 33

Lekker top 500 2023 Calla's op nummer 33

Restaurant Elea verhuist van Rijswijk naar het Noordeinde in Den Haag.

Restaurant Elea verhuist van Rijswijk naar het Noordeinde in Den Haag.