Welkom

Hierbij een selectie van restaurant in Den Haag. Wil jij ook hier vermeld worden? Neem contact met mij op via casper@cavado.nl

Topkapi in Scheveningen omgetoverd tot Blaze & Co

Topkapi in Scheveningen omgetoverd tot Blaze & Co

SCHEVENINGEN – In november opende Blaze & Co stilletjes haar deuren en inmiddels draait het restaurant op volle toeren. Michael de Ridder, mede-eigenaar, blikt met een goed gevoel terug op de afgelopen jaren bij Topkapi en kijkt uit naar zijn nieuwe avontuur. “Restaurant Blaze & Co is nostalgie op zijn coolst,” vertelt hij trots.

Update 2024 Inmiddels is het MEZZE Lebanese Cuisine

Door: Owen O’Brien

Wie het restaurant van binnen goed bekijkt ziet al snel dat er niks meer te herkennen is van het voormalig Arabisch/Mediteraans georiënteerd restaurant Topkapi. Wat direct opvalt is de ‘Neo traditional tattoo wand’ bestaande uit vijf tattoos ontworpen door Mircea Stamen. Naast de nieuwe huisstijl beschikt het restaurant ook over een compleet nieuwe inrichting. “Ons team heeft een ongelofelijke hoeveelheid werk verzet om ervoor te zorgen dat we na grondige verbouwing weer gasten mogen ontvangen. Onze gasten zijn 365 dagen per jaar welkom. Voor kerstmis hebben wij samen met onze chef-koks een drie-gangen kerstmenu opgesteld, indien gewenst kan er ook à la carte besteld worden. Op oudejaarsavond sluiten wij het restaurant om 22:00 uur, tot die tijd kan er nog gewoon gedineerd worden.”

Blaze & Co Scheveningen-4.jpg

Menu

Bij Blaze & Co vind je namen als ‘Taco Jack’ en de ‘The Rising Lobstar’ op het menu. In het restaurant kun je genieten van de meest uitlopende gerechten waarbij rekening is gehouden met vegetariërs. Naast een groot aanbod van bier en wijn serveert Blaze ook cocktails. “Onze cocktailkaart bestaat uit ‘out of the box’ cocktails, een voorbeeld hiervan: de ‘Blaze me up for two Baby’ cocktail voor twee personen. Wil je bij de cocktails iets lekkers eten, dan zijn de ‘barfood’ gerechten als Paul’s Chicken Bites of John’s Jalapeño’s zeker aan te raden. Cocktail liefhebbers kunnen indien gewenst ook deelnemen aan een van onze cocktailworkshops onder begeleiding van een van onze bartenders.”

Kerst Blaze & Co Scheveningen-7.jpg
Blaze & Co Scheveningen-6.jpg

Live Muziek

Het bijna 600m2 tellende etablissement biedt plaats aan 300 gasten en oogt niet alleen stoer maar ook swingend. Het is dan ook niet voor niets dat de grote piano en Jukebox de aandacht trekken wanneer je een rondje loopt door het restaurant. “Op donderdag- en zondagavond kunnen gasten bij ons luisteren naar ‘Swampy Blues’. Vrijdag- en zaterdagavond staan bij ons in het teken van ‘klassiek rock’ uit de jaren 70 en 80. Momenteel zijn wij daarnaast druk bezig met het voorbereiden van een aantal evenementen. 2020 belooft een mooi jaar te worden!”.

*Klik op de foto’s hieronder voor een slideshow*





 




Callao Cevicheria; de Peruaanse hotspot in Scheveningen

Callao Cevicheria; de Peruaanse hotspot in Scheveningen

5 x BIB Gourmand in Den Haag

5 x BIB Gourmand in Den Haag