koken & tafelen algemeen
Casper van Dort by Michiel de Vlieger

Welkom

Hierbij een selectie van restaurant in Den Haag. Wil jij ook hier vermeld worden? Neem contact met mij op via casper@cavado.nl

5x restaurants in de buurt van Cirque Du Soleil in Den Haag

5x restaurants in de buurt van Cirque Du Soleil in Den Haag

Het bekende Cirque Du Soleil is neergestreken op het Haagse Malieveld. De voorstelling ‘Totem’ is van 11 oktober tot en met 1 december te bezoeken. Cirque du Soleil is dit jaar voor het eerst in Den Haag te vinden en zal de komende tien jaar om het jaar georganiseerd worden op het Malieveld. Voor bezoekers die voor of na Cirque Du Soleil een hapje willen eten in Den Haag stelde wij het volgende lijstje samen:

TEKST OWEN O’BRIEN - ONDERNEEMVANDAAG.NL 

Bouzy Wine & Food

Bouzy Wine & Food is gelegen aan de Mauritskade 95 en beschikt ook over een eigen wijnbar aan de Denneweg 83. Lekker eten en heerlijke wijnen met als motto ‘gezellig tafelen’. Geniet van een shared dining menu of een van de vegetarische gerechten uit de keuken.Het restaurant is geopend op dinsdag t/m zaterdag vanaf 18.00 uur.

Foto: Instagram Bouzy Wine & Food

Foto: Instagram Bouzy Wine & Food

Cottontree City

Cottontree City is een moderne stadsbistro met betaalbare, eerlijke en smaakvolle gerechten. Chef Heimrichs zorgt samen met zijn vrouw en hun team voor de complete beleving. Het restaurant is gelegen aan het Lange Voorhout 98 en bevindt zich op loopafstand van de Denneweg, het Plein en het Malieved. Cottontree City is geopend op maandag t/m vrijdag van 12.00-14.00 uur, 18.00-22.00 uur en zaterdag van 18.00 t/m 22.00 uur.

Klik op de foto voor slideshow.

Oogst

Restaurant Oogst is gelegen op loopafstand van het Lange Voorhout. In het restaurant kookt de keuken uitsluitend met seizoensgebonden producten. De groenten en kruiden komen uit Laantje Voorham, een groentetuin in Wassenaar. “Oogst heeft iets weg van een gezellige Parijse bistro en dat maakt het des te leuker om hier te tafelen”, aldus de inspecteurs van de MICHELIN Gids. De openingstijden van deze hotspot gelegen aan de Denneweg 10B zijn: dinsdag t/m zaterdag lunch 12:00 uur - 14:00 uur en diner 18:00 uur - 22:00 uur.

Klik op de foto voor slideshow.

Toko Frederik

Liefhebber van de Indonesische keuken? Probeer dan eens Toko Frederik. Het restaurant is al sinds 1984 in Den Haag te vinden en serveert traditionele Indonesische gerechten. Toko Frederik is gespecialiseerd in de rijsttafel en serveert gerechten uit de Javaanse keuken. Toko Frederik is geopend op ma t/m za 12:00-21:00 uur en zo 16:00-21:00 uur.

Tapisco

Eigenaar Marcel van der Kleijn onder meer bekend van ‘BITT Grill and Café’, ‘Oogst’, ‘Calla’s’ en nu ook Tapisco draait inmiddels vier horecazaken in de hofstad. Tapisco is een combinatie van het Spaanse 'tapas' en het Portugese 'petiscos': kleine hapjes. Tijdens de lunch en het diner kan je kiezen uit een scala aan tapas en petiscos. Na de lunch kun je genieten van een heerlijk plateau vers gesneden Spaanse hammen. Cocktails zullen naast de wijnen extra belicht worden. Het restaurant is te vinden aan de Kneuterdijk 11 en geopend op zondag t/m donderdag 12:00 - 24:00 en vrijdag & zaterdag 12:00 - 01:30.

Klik op de foto voor slideshow.


Aad Rog is succesvoller dan ooit op de Pier in Scheveningen en dit is waarom

Aad Rog is succesvoller dan ooit op de Pier in Scheveningen en dit is waarom