koken & tafelen algemeen

Foodlabs 5 elementen 5 smaken

Foodlabs 5 elementen 5 smaken

Na het succes van afgelopen jaar is er dit jaar ook weer het culinaire en creatieve 5-gangen diner bereid door 5 Haagse chefkoks. Het uitgangspunt van de gerechten zijn de 5 elementen, iedere chefkok maakt een gerecht met als leidraad één van de elementen. Restaurant Basaal is dit jaar gastheer van Foodlabs. 

Laat je op zondag 22 april culinair verrassen met een 5-gangen diner geïnspireerd door de 5 elementen van 5 Haagse chefkoks met een eigen creatieve stijl en smaak.

Aanvang aperitief 18:00 uur
Diner start om 19:00 uur

€49,50 p.p.  Reserveren 070-427 68 88 of info@restaurantbasaal.nl

Bas Oonk.jpg

Aarde

Bas Oonk

Restaurant Basaal

Bob Staal | restaurant Waterproef

Vuur

Bob Staal

Restaurant Waterproef

Edwin van der Goor | Weduwe van der Toorn

Water

Edwin van de Goor

Weduwe van der Toorn

Mark van Bemmel | Restaurant Publique

Lucht

Mark van Bemmel

Restaurant Publique

Remi Truijen | Restaurant Bøg

5e element

Rémi & Sigrid

Restaurant Bøg