Welkom

Hierbij een selectie van restaurant in Den Haag. Wil jij ook hier vermeld worden? Neem contact met mij op via casper@cavado.nl

Scheveningen HOT spots: Beachclub Culpepper & S*team Bar & Grill

Scheveningen HOT spots: Beachclub Culpepper & S*team Bar & Grill

S*team Scheveningen

Op de Boulevard van Scheveningen is net voor de zomer een nieuw thema restaurant bij gekomen: S*team Scheveningen. De inrichting is in Steampunk style. 
Stap in de toekomst van de Victoriaanse tijd. Een wereld vol stoom, mechaniek en verbeelding. In de 19e eeuw, te midden van het industriële revolutie, ontstond door de snel toenemende stoommechanisering een explosie aan fantasieën over de toekomst. Het waren de visionairs Jules Verne en H.G. Wells die de verbeelding van stoom gedreven mechaniek vertaalde in romans die de wereld veroverde en voor altijd veranderde.

S*team Scheveningen heeft naast een imposante Mibrasa houtskoolgrill ook een prachtige Ubert rotisserie om bijvoorbeeld krielkippen (poussins) te grillen. In het weekend is er ook live muziek geprogrammeerd en kan je na het diner ook genieten van heerlijke cocktails en speciaal bieren.

S*team Scheveningen
 

Beachclub Culpepper

Op het Zwarte Pad in Scheveningen zit alweer 10 jaar het populaire Beachclub Culpepper.  Een gezellige, relaxte strandtent waar je naast met je gezin en kinderen ook met grote groepen terecht kan. 
Beachclub Culpepper is de duurzaamste beachclub van Scheveningen aan het Zwarte Pad en de houtgestookte pizza oven maakt Culpepper uniek. De pizza's worden gemaakt van lokale en biologisch geproduceerde ingrediënten. Culpepper staat voor duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Verse vis, verse groente, lekkere wijnen, cocktails en spontane, vriendelijke bediening maken het compleet.

Strandtent Beachclub Culpepper
Jazz in de Gracht 18|19|20 Augustus 2016

Jazz in de Gracht 18|19|20 Augustus 2016

Marcel van der Kleijn wint met Restaurant Oogst wint de Gouden Pollepel 2016

Marcel van der Kleijn wint met Restaurant Oogst wint de Gouden Pollepel 2016